Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Boulevard Socialissa keittiön on villinnyt vege, sillä toinen vapunpäivän erikoismenuista on loihdittu pääkeittiömestari Serko Rantasen toimesta suoraan kasvismaistelumenuksi.
Ravintolasta kerrotaan...
Vuonna 2014 perustettu Pjazza Jazz Club täydensi Helsingin kehittyvää jazz-elämää Bulevardin tuntumassa. Entisen G18-ravintolan tiloihin Yrjönkadulla on saatu aikaiseksi...
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Maailman vanhimman ja suurimman gastronomisen järjestön kaikille avointa Rôtisseurs-kilpipäivää vietetään perjantaina 25.9.2015.
Helsingissä kilpipäivää voi viettää mm. herkuttelemalla ravintola lyonin...
Roihuvuoressa on keväällä ainakin kaksi nähtävyyttä. Toinen on Roihuvuoren kukkea kirsikkapuisto ja toinen uudenkarhea ETKO Brewingin taproom. Kumpi on...