Helsinki Pride 2023

  1247
  Helsinki Pride Festivaali
  Helsinki Pride. Kuva: Alejandro Lorenzo.

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  su 2.7.
  Helsinki, useita tapahtumapaikkoja | Helsinki, Helsinki | iCal

  Helsinki Pride 2023 on Suomen suurin sateenkaari-ihmisten festivaali ja on myös ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, joka tuo ihmiset yhteen ja tekee tilaa sateenkaaren kaikille sävyille.

  Pride-kuukautta vietetään koko kesäkuun ajan ja Helsinki Pride -tapahtuma huipentuu Pride-viikkoon 26.6.–2.7.2023. Kulkue ja puistojuhla toteutuvat tuttuun tapaan Pride-viikon lauantaina. Helsinki Pride -tapahtuman teemana on tänä vuonna Joy and Riot – Riemu ja kapina.

  Tapahtumassa on myös kaupallisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat mukana työssä yhdenvertaisuuden edistämisessä.

  Klaus K:lla on kunnia olla Helsinki Priden virallinen kumppani ja toimia Pride Housena Helsingin Pride-viikolla

  Klaus K on osa Nordic Choice Hotels Finlandia, joka toimii kaikkien hotelliensa kanssa Helsinki Priden pääyhteistyökumppanina.

  Pride House on Pride-viikon sydän, joka toimii sateenkaarevana kohtaamispaikkana ja tapahtumatilana. Pride House kokoaa samojen seinien sisälle keskustelutilaisuuksia, esityksiä, työpajoja ja runsaasti muuta ohjelmaa maanantaista sunnuntaihin. Klaus K:sta löydät myös Helsinki Priden infopisteen ja Shopin, josta löytyvät viralliset Pride-tuotteet.

  Tutustu Klaus K -hotelliin

  Pride House on tunnettu konsepti ympäri maailmaa – paikasta ja ajankohdasta riippumatta sen tarkoituksena on toimia LGBTQI+-ihmisten omana kohtaamispaikkana. Helsinki Pridella ollaan ylpeitä, että jälleen tänä vuonna he voivat tarjota kaikille sateenkaari-ihmisille ja liittolaisille Helsingissä keskeisellä paikalla sijaitsevan Pride Housen.

  – Olemme ylpeitä saadessamme Pride Houseksi tänä vuonna Klaus K Hotelin. Klaus K:ssa liehuvat sateenkaariliput ympärivuotisesti, toivottaen aidosti kaikenlaiset ihmiset majoittumaan ja nauttimaan hotellin palveluista. Klaus K toimii oman kenttänsä edelläkävijänä, kertoo Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Annu Kemppainen.

  Klaus K on ylpeästi LGBTQI+ tarkoittaen, että tarjoamme ilmapiirin, jossa kaikki ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja. Meillä on nollatoleranssi koskien minkäänlaista syrjintää. On kunnia-asiamme saada kaikki vieraamme tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja koulutamme henkilökuntaamme kohtaamaan jokaisen juuri sellaisena kuin hän on.

  – Olemme nöyriä ja kiitollisia, että saamme kunnian toimia Pride Housena tänä vuonna. Yhdenvertaisuus on meille sydämen asia ja toivomme, että voimme omalla esimerkillämme rohkaista muitakin alan toimijoita tuomaan arvojaan esiin voimakkaammin. Ehkäpä Jani Juntunen tiimeineen saa tuotua myös Pride Houseen uudenlaista elämää tänä vuonna, kertoo Marika Mäkelä, Nordic Choice Hotels Finlandin yhdenvertaisuuslähettiläs.

  Nordic Choice Hotels Finland toimii Helsinki Priden pääyhteistyökumppanina vuonna 2023 ja siihen kuuluvat hotellit, kuten Hotel Kämp ja Clarion Hotel Helsinki, juhlistavat Pride-viikkoa jokainen omalla tyylillään. Yhtiön nimeen on tulossa muutos, ja Pride-viikolla yritys juhlii uudella nimellä. Lisätietoja Nordic Choice Hotels Finlandin uudistumisesta on tulossa toukokuussa 2023.

  Tutustu Klaus K -hotelliin


  Tapahtumat > Festivaalit


  Helsinki Pride 2023
  su 2.7.
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka  Helsinki, useita tapahtumapaikkoja KOHOKOHTIA

  to 5.10. - su 15.10. Helsinki Early Music Festival 2023Helsinki, useita tapahtumapaikkoja  Lisää samanlaisia tapahtumia:
  FESTIVAALIT TAMPERE | FESTIVAALIT HELSINKI
  Festivaalit ja isoja tapahtumia, kansainvälisiä artisteja sekä kovia suomalaisia nimiä. Kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.