KE 4.5. | Eva Dahlgren ainutlaatuisessa klubi-illassa The Circuksessa

3910

Pohjoismaiden rakastetuimpiin esiintyjiin lukeutuva Eva Dahlgren julkaisee lähes 10 vuoden jälkeen kokonaan uuden albumin. Dahlgren tekee albumin kunniaksi neljä ainutlaatuista erikoiskeikkaa Pohjoismaissa keväällä ja esiintyy myös Helsingissä, The Circuksessa, keskiviikkona 4. toukokuuta.

Klubi-illassa keikkailee Eva Dahlgrenin lisäksi vaasalaislähtöinen Vasas Flora Och Fauna ja levymusiikkiannista vastaa Tom Hakavan ja Tiia Vanhatapion muodostama Undercover Of The Night – Le Club Tres Cool. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 31. maaliskuuta Ticketmasterissa.

Ruotsin menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Eva Dahlgren julkaisee huhtikuun lopulla odotetun 14. studioalbuminsa ”Jag sjunger ljuset”. Kevään Pohjoismaiden kiertueella päästäänkin kuulemaan uutta musiikkia.

”Haluan olla yhtä uuden musiikkini, uuden bändini ja yleisöni kanssa. Haluan konserttien olevan lämpimiä tilaisuuksia, joissa yleisö voi pitää toisistaan kiinni ja tanssahdella. Ja sitten kun laulut on laulettu, kun ihmiset ovat lämpimänä ja onnellisia, yleisö voi jatkaa iltaa viiniä juoden ja DJ-musiikin tahtiin tanssien. Kuten juhlissa. Bändi, baari, DJ. Sellaiseksi haluan konsertti-iltojen muodostuvan”, kertoo Dahlgren.

Eva Dahlgren (SWE)
Vasas Flora Och Fauna (FIN/SWE)
Undercover Of The Night – Le Club Tres Cool -DJs Tom Hakava & Tiia Vanhatapio
Ke 4.5.2016 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20 – 01
Tapahtuma Facebookissa: http://bit.ly/1T5Y99M

 

Tapahtuma


Eva Dahlgren

Päivä: ke 04.05.2016
Aika: 22:00
Hintaluokka: 59
Tapahtuman kotisivut: http://www.livenation.fi/news?id=822571

Tapahtumapaikka


The Circus
Salomonkatu 1–3
Helsinki