Tässä hotellissa ei nukuta. Tässä hotellissa pannaan olutta. Hub Brewing on aivan uusi kansainvälinen panimohotellikonsepti. Asiakas lunastaa avaimen, jolla...
Suomalaisen ruoanlaiton tulevaisuus on taas turvattu. G.W.Sundmansin kokki Ismo Sipeläinen voitti mestaruuden pohjoismaiden nuorten kokkien välisestä kilpailusta.
Olut on ollut keskiajalla paitsi olennainen osa päivittäistä ravinnonsaantia, myös myös pääsiäisen ja paastonajan juoma, sillä sitä nauttimalla on korvattu jopa kokonaisia aterioita.
Lapin autenttisia elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys ja Suomen suurin yksityinen hotellitoimija Lapland Hotels Oy on palkittu Vuoden Kotimaan Matkailuyritys...
Riistakausi tuo jälleen Ravintola KuuKuun tarjontaan kauden parhaita herkkuja. Alkusyksyn viileisiin iltoihin ravintolasta suositellaan KuuKuun riistamenua, jolle luonnollisesti myös viinisuositukset saatavilla.
RIISTAMENU
Haukimoussea,...
Tavoitteena on kasvattaa Friends & Brgrsista lähivuosina valtakunnallinen 30–50 ravintolan kokonaisuus. Kasvun tueksi yhtiö lanseeraa Suomen ensimmäisen ”cloud kitchenin”,...