Gastro-messuilla miteltiin Suomen ruokaravintola-ammattilaisten kovimmista titteleistä. Kokkien ja tarjoilijoiden Suomen mestarit saatiin selville, ja liekeissä olivat etenkin voiton saavuttaneet Heikki Liekola ja tarjoilija Toni Yksjärvi.
Sirpalesaaren saaristoravintola mereltä käsin nähtynä. Kuva: Panoramio.com, Raimo Mäkelä
Kaivopuiston edustalla Sirpalesaaressa toimiva ravintola Saari on aloittanut jälleen sunnuntaibrunssit. Ravintola...
Töölöntorinkadun trattoria Sogno on omistajapariskuntansa, Mikko ja Pia Olanterän yhteisten toiveiden täyttymys. He ovat vuosien kuluessa illallistaneet hyvin ystävien ja sukulaisten kanssa lukemattomia kertoja sekä suunnitelleet matkansa ruokaelämysten ympärille.
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Bröd Punavuori: bistromainen rouheus skandinaavisia ja helsinkiläisiä makuja yhdistelevällä listalla
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Tehtaankadulla sijaitseva, vähäeleisen tyylikkäästi sisustettu Il Bucatino on kolmen italialaisystävyksen perustama pikkuravintola. Tämän italialaisemmaksi ei ravintola enää voi muuttua, sillä paljon ravintolassa paikan päällä viihtyvien omistajien lisäksi myös kaikki kolme keittiömestaria ovat italialaisia, mikä on Suomessa harvinaista herkkua.