ravintola-brod-helsinki4

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset
Helsingin keskustan ravintolat: Punavuori

ravintola-brod-helsinkiPaikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.

Ravintolan tilat jakautuvat vapaampaan olohuonemaiseen alueeseen, joka kytkeytyy baarin välityksellä varsinaiseen ruokailutilaan. Ruokien tarjoilu toteutetaan paljolti valmistusastioissa, jolloin annokset on halutessaan helppo jakaa pöytäseurueen kesken.

ravintola-brod-helsinki2

ravintola-brod-helsinki3

Kuten Hotel Indigo saa inspiraationsa naapurustosta, jossa se sijaitsee, niin myös Ravintola Bröd heijastaa ’naapuruston tarinaa’.

Paikallisuus näkyy ravintolan ruokalistassa, jonka skandinaaviset raaka-aineet lupailevat pohjoismaista makumatkaa. Illallisen voi nauttia pitkällä kaavalla usean ruokalajin Tasting menun makumaisemissa tai valitsemalla ravintolan nimikkomenukokonaisuuden. Yksittäisiä annoksia listalta valittaessa esimerkiksi pääruokalistan ruoat vaihtelevat n. 20-30 euron hintaluokassa.

Bröd Punavuori palvelee aamusta iltaan ja ison roolin on saanut Brödin nimikkoleipä, joka  on leivottu paikan päällä  ja tarjoillaan asiakkaalle omassa vuo’assaan.

Brödin ruoissa maistuu skandinaavisten raaka-aineiden puhtaus sekä urbaani helsinkiläisyys, joita maustaa inspiraatiot eri maiden keittiöistä. Ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja jopa helsinkiläisyyttä.

Brödin konseptoinnissa on ollut vahvasti mukana keittiömestari, ravintoloitsija ja yrittäjä Henrik Poulsen. keittiöitä luotsaa Suomen kokkimaajoukkueen kapteeninakin toimiva Kristian Vuojärvi.

Hotellin ja sen ravintoloiden avautumista innolla odottanut keittiöpäällikkö uskoo, että Bröd Punavuori tulee varmasti olemaan paikallisten suosiota nauttiva ravintola.

– Lounasta tarjoilemme arkisin nopeasti tai pitkän kaavan mukaan. Illallisella voi nauttia rennosti ruoista, joita loihdimme sesongin parhaista raaka-aineista, kuvailee Vuojärvi.

Kuvat: Restel