Koti TEEMANA Illallisravintolat

TEEMANA: Illallisravintolat

Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Isänpäivän kohokohdaksi poimimme Helsingin huippuravintoloista Passion, joka löytyy jälleen mm. Pohjoismaiden parhaat ravintolat listaavasta White Guide -ravintolaoppaasta. Lue lisää: White Guide Nordic 2016: Helsingin parhaat...
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Savoyn syksyn viiniteema johdattaa ravintolavieraat Ranskan arvostetuimmalle viinialueelle Burgundiin. Sommelierien ja keittiömestareiden kanssa rakennettuun menuun on haettu ideoita rustiikista itäranskalaisesta maalaiskeittiöstä.
Helsingin sydämessä sijaitseva Savoy on ylläpitänyt suomalaisen gastronomian tasoa jo vuodesta 1937. Perinteitä kunnioittava ja aikaansa seuraava ravintola ottaa tänä syksynä käyttöön eteisessä sijaitsevan...
Suomen Gastronomien Seura myönsi helmikuussa Vuoden Ravintola 2013 -tunnustuksen helsinkiläiselle, luomuun erikoistuneelle Chef & Sommelier -ravintolalle.