MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

St. Urho´s Pub eli Urkki on konstailematon olutravintola. Paikka kuuluu myös Arto Nybergin suosikkipaikkoihin. Brittiläisten olutravintoloiden ystävä paljasti vilkkaana Art goes Kapakka -iltana muitakin suosikkejaan pääkaupunkiseudulla.
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Taitavasti valmistetut saksiniekat, juomalaulut ja loppukesän kaunis luonto yhdistettynä rentoon ja iloiseen tunnelmaan ovat ainutlaatuinen elämys ja samalla muisto, josta puhutaan pitkään. Rapukausi on kesäravintoloiden merkittävin sesonki.
Pompier eli suomalaisittain palomies kokkaa kuumia herkkujaan myös eteläespalla.
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...