Janek Bjurström ja Pekka Sutinen
Keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen.
Kuvat suuremmiksi klikkaamalla!

Rentous valtaa ravintola-alaa ja tähdet saavat himmetä. Postresin paikalla jatkaa Pompier eli suomalaisittain palomies, joka kokkaa kuumia herkkujaan siis Albertinkadun lisäksi nyt myös Eteläespalla.

postress-ravintola-esplanadi

Nykyisen Ravintola Postresin liekki sammutetaan lauantaina 25.10. Samoissa tiloissa Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa aukeaa Albertinkadun Pompierin sisarravintola Pompier ESPA maanantaina 3.11. klo 11.00.

Pompier ESPAn konseptin takana seisovat tutut keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen sekä ravintolan taustalle toistaiseksi jättäytyvä, liki kymmenen kiivaan Postres-vuoden jälkeen nyt hetkeksi perheeseensä ja lapsiinsa keskittyvä Samuli Wirgentius.

– Sammutamme nälkää ja janoa arkisin klo 11.00 alkaen ja palvelemme asiakkaitamme aina pikkutunneille asti. Lauantaisin avaamme klo 17.00, ilmoittaa keittiömestarikaksikko Bjurström ja Sutinen.

Lounas (alkaen €10) tarjoillaan seisovasta pöydästä päivittäin vaihtuvalla menulla ja lounaan jälkeen käytössä on à la carte -lista, jonka valikoima on erittäin korkealaatuinen ja tunnelma rennon huoleton – ihan niin kuin Albertinkadullakin. Postresin tarte tatin on ollut monen asiakkaan jälkiruokaunelmien kohde ja sitä alettiinkin kaipailla kiivaasti ravintolan facebook-sivuilla välittömästi lopettamisuutisen jälkeen. Pompierin pojat lupasivat säilyttää herkun ravintolan valikoimassa.

Nyt alkaa olla viimeiset hetket varata pikkujoulut Pompierista

Sekä Pompierissaa että pian Pompier ESPAssakin on hyvät puitteet pikkujoulujen ja muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

– Pompierissa voi järjestää pienempiä tai isompia noin 160 hengen juhlia. Juhlaruokia ja -juomia suosittelemme ja räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan. Ravintolassa on piano, mutta muidenkin soitinten ja soittajien tuominen ravintolaan on sallittua, jopa suotavaa.

Ravintolan kotisivut ja osoite

pompier.fi

Pompier Espa

Eteläesplanadi 8