Koronavirus pistää monen suomalaisen ravintolan ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita käyttäviä ravintoloita, jotta työpaikat säilyvät ja...
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Radisson Blu Plaza -hotelliin on avattu uusi ravintola- ja baarikokonaisuus Kitzens ja Bar 7 Blings täysin uudistetuissa tiloissa.
Koko Plaza-hotelli...
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
Lonnan saarella saunotaan ja syödään kesällä 2017. Saunakokonaisuus on vihdoin valmis ja saunavuoron voi myös varata online-palvelusta.
Aiheesta
Hirsisauna Lonnan saareen
Ravintola Roster Helsinki saa vieraakseen viinituottaja Sébastien Riffaultin Ranskan Sancerresta. Viinimaailmaan ehdottomimpiin natural wine- eli alkuviinituottajiin lukeutuva viinimestari tuo...