MAINOS
"Työni on tullut tehdyksi", toteaa Hans Välimäki ja ilmoittaa lähtevänsä Palacesta lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen. Syynä lähtöön ovat...
Maaliskuussa 2014 julkaistu HelsinkiMenu -tunnustus annettiin tänä vuonnna Töölössä toimivalle kortteliravintola KuuKuulle, joka hurmasi tämänvuotisen HelsinkiMenu-raadin raikkaalla otteellaan.
Viisi Tähteä -media on julkaissut kuuden vuoden tauon jälkeen jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Lujasti odotetun 50 Parasta -listan ravintoloista peräti...
Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.
Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä...
Pannu paellaa pöytään, niin fiesta voi alkaa! Iloisen värikäs valencialaisruoka tuoksuu ja maistuu kuin keväinen tuulahdus Välimereltä. Paellan paras sesonki Nuevossa on maaliskuun lopusta toukokuun alkuun.