Lounas

PERISCOPE
Vuolteenkatu 1, Tampere
050 5128 411
ma-to 11-23, pe 11-02, la 12-02, su 13-18

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

RAVINTOLALAIVA M/S SILVER SKY
Laukontorin satama
Myyntipalvelu 010 422 5600

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee mainingeilla uudistunein antimin. Eikä risteileminen jää suinkaan pelkäksi kesäkauden puuhaksi, sillä Skylla on ankkurit irti sydäntalven jäihin asti moninaisin teemaristeilyin.

TUHTO
Yliopistonkatu 55, Tampere
050 331 9315
ma 10:45-14, ti 10:45-22, ke 10:45-22, to 10:45-22, pe 10:45-22, la 12-22, su 12-18

Tampere-talon ravintola Tuhto on perinteistä ja paikallisuudesta ammentava, maku edellä menevä oman rahan ravintola. Raikkaat ja linjakkaat puitteet rehteine annoksineen kutsuvat sekä lounastamaan että illastamaan suuntaavia.

MYLLÄRIT
Åkerlundinkatu 4, 33100 TAMPERE
020 7739 444

1903 valmistuneessa myllyssä vuodenaikojen mukaan elävä ravintola Myllärit on yksi kaupungin klassikkoravintoloista. Tunnelmallinen ruokaravintola ja juhlapaikka Tampere-talon vieressä.

RAVINTOLA PUREBITE
Hatanpään valtatie 4, 33100 TAMPERE
040 712 6670
ma-to 10.30-20, pe 10.30-21, la 12-21, su 12-18

Koskikeskusta vastapäätä sijaitseva Purebite on salaatti- ja wokkipainoitteinen ravintola, jonka ruoissa on vahva aasialainen potku.
Purebite taipuu niin lounasruokailuun kuin kiireettömään illastamiseenkin.

VILLA HAKKARI

Tunnetun keittiömestari Arto Rastaan luotsaamaan Villa Hakkarin löydät Lempäälästä, Kuokkalankosken rannalta. Kartanon mahtavat puitteet mahdollistavat monenlaisetkin tapahtumat, kokouksista mahtaviin illallisiin, kokkikursseista puutarhajuhliin ja tietysti unohtumattomiin hääjuhliin.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
020 7669 061
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.