Ruokaravintolat Tampere

RAVINTOLA PIEMONTE
Suvantokatu 9, 33100 TAMPERE
03 225 5505
ma 11-21, ti-to 11-23 pe 11-24 la 12-24, su suljettu, lounas 12-15

Tunnelmallinen italialainen ruokaravintola Piemonte on erikoistunut erityisesti Piemonten maakunnan viineihin ja ruokaperinteeseen. Italialainen viini on Piemonten sydämenasia ja ravintolasta piti alunperin tulla viinibaari, mutta asiakkaat ihastuivat siihen italialaisena ristorantena.

BOTECO
Hatanpään valtatie 4
050 3455422
ma-la 14-23, su 14-20
LOS POLLOS
Hatanpään valtatie 1, Koskikeskuksen Otavalan tunneli
0400 320 328
ma  11-15, ti-to  11-20, pe 11-23,    la 12-23,  su  13-18

UUTTA! Viikonlopun ilta-aukiolot

Los Pollos on laadukkaaseen, rivakasti tarjolle tulevaan ruokaan erikoistunut espanjalaistyylinen kanaravintola. Päätuote on erilaisine lisukkeineen tarjottava grillattu kana, mutta siivekkäästä valmistetaan myös muita annoksia.

HELLA & HUONE
Salhojankatu 48, 33500 TAMPERE
010 322 3898
ti-to 16-22, pe 16-24, la 14-24

Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen ravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
040 7311 004
aamiainen, lounas ja a la carte

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.

WINEBRIDGE
Hallituskatu 14-16, Tampere
010 339 5799
ti-la 11-14 ja 16-(24)

Rennossa viinibaari Winebridgessa kaiken keskiössä on viini. Ruoka täydentää ja säestää sen makuja, luodaan sopimaan juoman muotoihin. Niin mielenkiintoa kutkuttava ja valtaisa viinitarjonta kuin sen myötä ruokaisat maisteltavatkin elävät taajaan tahtiin.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
020 7669 061
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.