Pikkubistro Kattila on hyvään palveluun panostava lounas- ja illallisravintola aivan Keskustorin kulmilla.
Hallituskadun kulinaarikatu on saanut erisKummallisen uutuuden. Kumma Bar & Street Kitchen kutkuttaa makuhermojen ohella myös mielikuvitusta.
Ravintola Saivo Kitchen & Bar tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja konstailematonta lappilaista tunnelmaa.
Amarillon uusi liikeidea korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Uutuutena on The Table -pöytä, jonka äärellä 8 henkilöä voi nauttia täydellisen elämysillan yllätysmenuineen. Hatanpäänvaltatien puolelle on avattu uusi pääsisäänkäynti, ja kesän koittaessa myös Amarillon uusi viihtyisä kattoterassi avaa ovensa janoisille.
Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.
Pikkubistro Kattila on hyvään palveluun panostava lounas- ja illallisravintola aivan Keskustorin kulmilla.
Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.
Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.
Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen ravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.
Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.
Tyylikästä mutta mutkatonta laaturaaka-aineista laadittua ruokaa lupaava LiV toimii Laukontorin laidalla. Myös ravintolan juomapuoli on ammattitaidolla operoitu, sillä yksi ravintoloitsijoista on mm. maineikkaan Tiiliholvin hovimestarina pitkään toiminut Mika Lintula.
Tapasbar Inez on tasokkaita tapaksia sekä erilaisia espanjalaisia juomia tarjoileva aito tapasbaari. Pieniä suupalamaisia tapaksia voi napostella iltaa istuessa tai valita hieman isompia, jaettavaksi tarkoitettuja annoksia, jotka taltuttavat suuremmankin nälän.
Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.
Aloha Ramen on havaijilaisen rento ja letkeä ravintola, joka on kuin miniloma maailmalla. Paikka, jossa puikot kilisevät ja lusikat heiluvat tiskeittäin ja pöytäryhmittäin musiikin tahtiin, oli kaulassa kovat tai päällä haalarit, jalassa tennarit, maiharit tai piikkikorot.
Ravintola Filppa on Sokoksen 4. kerroksen ravintolamaailman aasialaishelmi, joka ammentaa makunsa Filippiineiltä, mutta hyödyntää samalla paikallisia tuotteita. Ruoka on mausteista ja makurikasta, mutta ei kuitenkaan tulista, kuten monissa muissa Aasian maissa.