FINLAYSONIN PALATSI

Featured Listing
FINLAYSONIN PALATSI

Finlaysonin Palatsin palveluihin kuuluu huolella valmistettu kolmen ruokalajin liikelounas, sesonkeja myötäilevä a la carte -lista.  Huolella remontoitu palatsi soveltuu erinomaisesti näyttävien hää-, perhe- ja yritysjuhlien järjestämiseen. Eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet ammattitaidolla ja raaka-aineina käytetään paljon myös kotimaisia raaka-aineita suomalaisista metsistä.

Finlaysonin Palatsin ulkoterassi on kiistämättä Tampereen vehrein. Kauniin puiston ja Tammerkosken virtauksen yhdistelmä tekee paikasta rauhallisen keitaan suojassa ydinkeskustan kiireestä.

Kuninkaankatu 1, 33210 Tampere
ti-pe 11-, la 12-, su terassi avoinna kesällä sään salliessa, ma tilauksesta

Liikelounas ti-pe 11-14
(3 ruokalajia / 27€)

Pääruat alk. 22€

KAUSIMENU LIIKELOUNAS MENUT PÖYTÄVARAUS SOITA: 040 021 9530 @ WWW FB

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
FINLAYSONIN PALATSI

loading map - please wait...

FINLAYSONIN PALATSI 61.503265, 23.755493 Finlaysonin Palatsin pienet ja suuret salit kutsuvat viettämään ravintolaillallista omalla porukalla. Ravintolan palveluihin kuuluu huolella myös valmistettu kolmen ruokalajin liikemieslounas.  Eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet ja  palatsin puistoterassi on kiistämättä Tampereen vehrein.

FINLAYSONIN PALATSI ARTIKKELEISSA

TO 9.8. | Tapahtumien yön jazzkonsertti: TamJazz Collective feat. Helle Ääri, Roamin’ Street Band

Tamjazz järjestää jälleen Tapahtumien yön tunnelmallisen jazzkonsertin Finlaysonin Palatsin puistoterassilla. Tapahtuma oli hyvin suosittu viime vuonna keräten ison yleisömäärän ilmaiskonserttiin Tammerkosken äärelle Wilhelm von Nottbeckin puistoon. Torstaina 9.8...

Viini virtaa ravintoloissa – Riesling & Spätburgunder -viikot 14.–26.5.2018

Saksalainen riesling on jo pitkään ollut suuressa suosiossa sekä meillä Suomessa että kansainvälisessa gastronomisessa maailmassa. Myös pinot noir alias spätburgunder on nousussa. Ravintolat osallistuvat jo kahdeksatta...

FINLAYSONIN PALATSI TAPAHTUMISSA

FINLAYSONIN PALATSI
Kuninkaankatu 1, 33210 TAMPERE
ti-pe 11-, la 12-, su-ma tilauksesta
palatsi@finlaysoninpalatsi.com
  • FINLAYSONIN PALATSI