ILVES BAR & NIGHT

ILVES BAR & NIGHT

Sokos Hotel Ilves on Tampereen keskustan näkyvin maamerkki ja sen juurelta löytyvä yökerho on edelleen ainoa viihdekokonaisuus, joka pystyy paketoimaan ympärivuorokautisen huvittelun kaikki palvelut majoituksineen ja spa-palveluineen.

Alakerrasta löytyy Ilves Bar & Night -yökerhon tanssimaan kutsuva valolattia. Hotellin ravintolakokonaisuus on jonkin verran aikuiseen makuun viritetty, mutta yökerho tarjoilee erikoisiltoinaan paljon myös tapahtumia nuorille aikuisille. Discon puolella soivat  päivän hitit ja välillä soittavat myös livebändit. Yökerhosta löytyy fiilisbaari, seurueille varattavat VIP-tilat sekä karaoke.

Hatanpään Valtatie 1, 33100 Tampere
pe-la 23-04

SOITA: 020 1234 630 @ WWW FB

Toggle Directions

ILVES ARTIKKELEISSA

Laatumerkityn saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa on saunaelämys ihan kaikille

Kyläylähotelli - Ilves on tehnyt massiivisen remontin varsin hulppeaksi muuttuneella sauna- ja allasosastollaan. Tilat on päivitetty kauniisti ja modernisti.

Myöhäisillan juhlapaikat: Ilves Bar&Night -yökerhon Vip Lounge ja Karaoke Lounge

Äskettäin uudistuneen Ilves Bar&Nightin yökerhosta löytyy kaksi varattavaa yksityistilaa juhlaväelle, jolle hauskanpito myös omassa rauhassa on tärkeää. Ystäväporukoiden lisäksi tilat soveltuvat hienosti myös pikkujouluseurueiden...

ILVES BAR&NIGHT TAPAHTUMISSA

 to 5.12.
Ilveksen Iloinen Itsenäisyys
Kotimaisten huippuartistien tähdittämä Original Sokos Hotel Ilveksen Iloinen Itsenäisyysjuhla järjestetään...

Tampereen keskustan hotellit: Sokos Hotel Ilves, Tampere

ILVES BAR & NIGHT
Hatanpään Valtatie 1, 33100 TAMPERE
Avoinna pe-la 23-04