piemonte antipasto
Piemontessa on lauantaisin tarjolla monipuolinen antipastopöytä, josta voi ammentaa lautaselleen mieleisiään makuja.

Ravintola Piemonte hemmottelee lauantaipäivisin ruokailemaan suuntaavia pöytiintarjoilluin antipastopöydän antimin ja pasta- tai risottoannoksin. Kesätauon jälkeen uudelleen startannut brunssi sai myös kuohuviinitarjouksen.

ESIMERKKIMENU: Lauantaina 16.1. brunssilla tarjoillaan alkuun antipastonoutopöydän antimia. Pääruokavaihtoehtoina on punajuuri-gorgonzolarisotto tai pasta carbonara. Jälkiruuaksi tarjoillaan suklaakakkua kahvin tai teen kera. Katso viikonlopun tarjonta Piemonten kotisivuilta.

 

Joka lauantai klo 12-15 Piemontessa on tarjolla monipuolinen antipastopöytä, jonka antimia tarjoilija asiakkaiden lautasille ammentaa.

On aina marinoituja ja grillattuja kasviksia, salaatteja, leikkeleitä ja juustoja, talon leipää ja tomaattipestoa.

Pää- ja jälkiruoat tarjoillaan pöytään. Valittavissa on joko päivän pasta tai päivän risotto. Esimerkiksi ensimmäisellä brunssilla tarjolla on Cacio e Pepe -risotto sekä pastaa ja liharagua. Jälkiruoaksi vaikkapa mustikkapiirasta ja vaniljajäätelöä.

Brunssin hinta on 24,50€ ja se sisältää myös kahvin tai teen.

Erityismaininnan ansaitsee huikea tarjous laadukkaan kuohuviinin ystäville: kaksi brunssia ja pullollinen Barone Pizzinen Franciacorta Saten 2013 -kuohuviiniä 150€.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

[LA 23.1.] Pöytiintarjoiltu italialainen brunssi Piemontessa – Suosikkibrunssi teki paluun

Ravintola Piemonte hemmottelee lauantaipäivisin ruokailemaan suuntaavia pöytiintarjoilluin antipastopöydän antimin ja pasta- tai risottoannoksin. Kesätauon jälkeen uudelleen startannut brunssi sai myös kuohuviinitarjouksen. ESIMERKKIMENU: Lauantaina 16.1. brunssilla...

Piemonte uusiin käsiin – Hella & Huoneen ravintoloitsija Ilmari Saarikoski osti italialaisravintolan

Ravintola Piemonte siirtyy Ilmari Saarikosken omistukseen. Ravintola Hella & Huoneen ravintoloitsijana toimiva Saarikoski ottaa vetovastuun Piemontesta elokuun alussa. Italialaishenkisestä keittiöstä vastaa jatkossakin keittiömestari Amanda...

Piemonten terassi kutsuu aurinkoiselle lounaalle ja tunnelmalliselle illalliselle kesäisin mauin

Ravintola Piemonten terassilla kelpaa taas nautiskella! Mikäli mielii siemailla lasillisen olutta tai viiniä päivänpaisteessa tai ruokailla rauhallisen kadun aurinkoisella terassilla puiston äärellä, paras aikaikkuna...