Perinteikkään Pyymäen leipomon kahvilassa on suosittu viikonloppubrunssi. Tänä vuonna Pyymäen Oman brunssi sai rinnalleen kätevän Brunssi Boxin, joka soveltuu loistavasti myös kesäpiknikin evääksi vaikkapa jossain Tampereen vehreistä puistoista.

Brunssi Boxi on ennakkotilattavissa kätevästi verkkokaupasta, mutta tilauksen voi toki tehdä myös soittamalla suoraan Pyymäen Oma -kahvilaan, josta brunssi on sitten myös noudettavissa.

Kahdelle ruokailijalle jaettavaksi suunniteltu ja halutessa myös kasvisversiona saatavilla oleva brunssi on valmis nautittavaksi. Mikäli suuntaat sen kanssa suoraan luontoon, kannattaa muistaa napata aterimet mukaan.

Laatikko sisältää täytetyn kinkku-juustosämpylän sekä täytetyn croissantin, pestoista pastasalaattia, vaniljaista marjasmoothieta, turkkilaista jogurttia talon omalla pähkinä- ja ruisgranolalla sekä mustikoilla, macaron-leivoksia, mantelicroissantia, hedelmiä ja keitetyt munat. Mukaan kuuluu myös kahvi kummallekin brunssittelijalle.

Pyymäen Oman läheisyydessä on viihtyisiä puistoja, kuten Tammerkosken molemmin puolin sijaitsevat Koskipuisto sekä Kirkkopuisto. Hieman kauempaa keskusta-alueelta löytyy niin Sorsapuisto kuin Näsinpuistokin. Tämä brunssi boxi otettiin mukaan Hatanpään Arboretumiin, jossa ruusut ovat kauneimmillaan heinä- ja elokuussa.

 

Hatanpään Arboretum, Tampere
Tampereen Arboretum ja Hatanpään kartano. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Brunssiboxi Pyymäen Omassa

Tutustu myös Pyymäen Oman viikonloppubrunssiin, jonka voi kesällä nauttia myös kahvilan uudella terassilla.

Pyymäen Oman viikonloppubrunssi piristää kaupungin kahvilakulttuuria