Ida Elina keikat Tampereella
Ida Elina keikat Tampereella. Kuvaaja: Timo Pyykönen.

Popkanteletar Ida Elina tähdittää Tammerin taikaa -brunssikonserttia. Lauantaina 6.8. tapahtuma juhlistaa myös Teatterikesän ja Grand Hotel Tammerin pitkäaikaista yhteistyötä.

Ohjelmallisen brunssikattauksen esiintyjänä on tänä vuonna popkanteletar Ida Elina, joka on tuonut modernia kanteleen soittoa tunnetuksi suurelle yleisölle Suomessa ja maailmalla jo yli vuosikymmenen ajan. Monipuolinen laulaja-lauluntekijä tulkitsee omaleimaisella otteella niin omia laulujaan kuin pop-klassikoita Abbasta Adeleen.

Konsertin yhteydessä tarjoillaan Tammerin monipuolinen brunssi. Vuonna 1929 Tammerkosken kupeeseen valmistunut Grand Hotel Tammer on kansainvälisesti tunnettu ja Tampereen kaupunkimaisemaan ikonisesti kuuluva hotelli. Vuodesta 2016 alkaen Grand Hotel Tammer on ollut osa Radisson Blu -hotelliketjua.

Brunssikattaus tarjoillaan klo 12–14, ja konsertti alkaa klo 12.30. Esityksessä on väliaika. Tilaisuuteen ei varata numeroituja paikkoja, vaan pöydät täytetään ohjatusti saapumisjärjestyksessä.

Tampereen Teatterikesä järjestetään 1.–7.8. Festivaalin pääohjelmisto ja klubiohjelmisto TelttaLabin esitykset on julkistettu toukokuun alussa. Muiden oheisohjelmistojen esitykset julkistetaan kesä-heinäkuussa.

Ida Elina nähtiin myös Ilves Ball Roomin avajaisillassa

Ilveksen Ballroom kasvoi alkuperäiseen kokoonsa ja kattokruunujen säihkeeseen

Tampereen Teatterikesä

 

Tapahtumat > Elämykset & huvit


Tammerin taikaa -brunssikonsertti: Popkanteletar Ida Elina

 la 6.8.
 Hintaluokka: Useita lipunhintoja 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Tammer

Tammer
 Satakunnankatu 13
Tampere

 Hotellit läheisyydessä