Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, täysin pöytiintarjoiltua brunssia lauantaisin klo 12-15.

Nyt syödään väljästi ja noutoruokaakin on saatavilla. Henriks on varautunut poikkeukselliseen tilanteeseen monella tavoin ja tiedottaa uusista kuvioistaan aktiivisesti. Voit lukea lisää ravintolan Fb-sivuilta ja kotisivuilta: henriks.fi

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

LA 7.3. | Henriksin lauantaibrunssi on astetta rennompi runssi ja lasillinen kuplivaa

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

LA 28.3. | Henriksin pöytiintarjoiltu lauantaibrunssi – tarkista tieto ravintolasta

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Henriksin odotettu Ruokavuosi-illallinen – ”Talven taikaa”

Ravintola Henriksin keittiömestari Valtteri Hakkarainen sai idean luoda ja tarjota neljä kertaa vuodessa aivan erityinen illallinen. Sellainen, joka hyödyntää vuodenajan parhaita ja sitä parhaiten...