Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, pöytiintarjoiltua brunssia lauantaisin klo 12-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.

–  Poikkeuksellisesti myös alkuruoat tarjoillaan pöytiin. Annamme mahdollisuuden santsata alkuruokia ja käymme kaikessa kysymässä, mitä asiakas haluaisi lisää, kertoo Suvi Henriksistä.

LAUANTAINA 6.3.
Runsas alkupalalautanen L,(G)
***
Pekonia, polentaa ja uppomuna L,G
TAI
Kukkakaalirisottoa L,G
***
Banaani-suklaakakkua ja vaniljajäätelöä L,G
Brunssi 24,90€/hlö
Brunssilla kuohuviiniä huokeaan 35€/plo hintaan.

LAUANTAIBRUNSSI MYÖS NOUDETTUNA

Yhteistyö lähikalastajan kanssa ruokkii Henriksin keittiömestarin kekseliäisyyttä

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Muhkeita talvisia makuja ja leikkisyyttä Henriksin uudella listalla

Ravintola Henriks on uusine annoksineen talvisissa tunnelmissa, joissa kesäkin maistuu suvena ja syksyllä talteen säilöttyjen raaka-aineiden muodossa. On esimerkiksi suolapuolukoilla viimeisteltyä naudanposkea ja hartaudella...

LAUANTAISIN | Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Henriksin kabinetit muuntuvat brunssille, juhliin ja kokouksiin

Henriksin ravintolasalin takaosasta on käynti rauhallisiin ja kauniisiin kabinettitiloihin, jotka muotoutuvat monenlaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien näyttämöksi palavereista häihin, karonkkoihin, luokkakokouksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Suurempaan kabinettiin mahtuu...