Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, pöytiintarjoiltua brunssia lauantaisin klo 12-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.

–  Poikkeuksellisesti myös alkuruoat tarjoillaan pöytiin. Annamme mahdollisuuden santsata alkuruokia ja käymme kaikessa kysymässä, mitä asiakas haluaisi lisää, kertoo Suvi Henriksistä.

LAUANTAINA 31.7.
Runsas alkupalalautanen L,(G)

***
Polentaa, pekonia ja uppomuna

TAI

polentaa, papu-tomaattipaistosta ja uppomuna

***

Jälkiruoaksi vohveli mansikkajäätelön kera.

LAUANTAIBRUNSSI MYÖS NOUDETTUNA

Yhteistyö lähikalastajan kanssa ruokkii Henriksin keittiömestarin kekseliäisyyttä

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

LAUANTAISIN | Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.
Riesling-viikot Tampereella

[17.–30.5.] Riesling & Co -viikot jälleen Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät haastavan vuoden jälkeen 60 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta tapahtumassa on tänä vuonna mukana yhdeksän ravintolaa: Gastropub Nordic, Gastropub Tuulensuu, Ravintola...

Muhkeita talvisia makuja ja leikkisyyttä Henriksin uudella listalla

Ravintola Henriks on uusine annoksineen talvisissa tunnelmissa, joissa kesäkin maistuu suvena ja syksyllä talteen säilöttyjen raaka-aineiden muodossa. On esimerkiksi suolapuolukoilla viimeisteltyä naudanposkea ja hartaudella...