Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, pöytiintarjoiltua brunssia lauantaisin klo 12-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.
– Poikkeuksellisesti myös alkuruoat tarjoillaan pöytiin. Annamme mahdollisuuden santsata alkuruokia ja käymme kaikessa kysymässä, mitä asiakas haluaisi lisää, kertoo Suvi Henriksistä.
LAUANTAINA 6.3.
Runsas alkupalalautanen L,(G)
***
Pekonia, polentaa ja uppomuna L,G
TAI
Kukkakaalirisottoa L,G
***
Banaani-suklaakakkua ja vaniljajäätelöä L,GBrunssi 24,90€/hlö
Brunssilla kuohuviiniä huokeaan 35€/plo hintaan.
LAUANTAIBRUNSSI MYÖS NOUDETTUNA
Yhteistyö lähikalastajan kanssa ruokkii Henriksin keittiömestarin kekseliäisyyttä