Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, pöytiintarjoiltua brunssia lauantaisin klo 12-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.

–  Meidän herkullinen lauantaibrunssimme palaa taas takaisin runsaaseen alkupalanoutopöytään. Pöydässä on ihana valikoima sesongin herkkuja sekä tuttuja hyväksi havaittuja suosikkeja. Luksusta brunssiin tuo pöytiin tarjoiltu pää- ja jälkiruoka kahveineen kertoo Mira Henriksistä.

LAUANTAINA 4.9.
Runsas alkupalalautanen L,(G)
***
Tattipastaa  TAI Club sandwich.

***
Jälkiruuaksi mustaherukkavanukasta ja tummaa suklaata.

LAUANTAIBRUNSSI MYÖS NOUDETTUNA

Yhteistyö lähikalastajan kanssa ruokkii Henriksin keittiömestarin kekseliäisyyttä

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

[LAUANTAISIN] Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.
Isänpäivä Tampereella

Isänpäivä Tampere 2021: Elämyksiä ruoasta, juomasta ja yhdessäolosta

Isänpäivävinkkeinä tarjoilemme ruokaisia ideoita, jotka lanaavat takuuvarmasti tien perheen uroshemmon sydämeen vatsan kautta! Tärkeintä isälle on tietysti yhdessäolo ja muistaminen – ja yhdessä ajan...

Henriksin uusi menu tuo Sesongin liha -annoksen Päivän kalan rinnalle – Tänään hirveä, huomenna...

Syksyn raaka-ainerunsaus saa Ravintola Henriksin keittiömestarin hykertelemään innosta. On mitä metsistä ja pelloilta ammentaa! Ravintolan uudistuneella listalla halutaankin ottaa kauden antimista kaikki irti. Monet...