Viikonloppuisin Satamakadulla nautiskellaan ja jätetään lauantaisin aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, pääosin pöytiintarjoiltua* brunssia lauantaisin klo 12-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.

–  Meidän herkullinen lauantaibrunssimme palasi takaisin runsaaseen alkupalanoutopöytään. Pöydässä on ihana valikoima sesongin herkkuja sekä tuttuja hyväksi havaittuja suosikkeja. Luksusta brunssiin tuo pöytiin tarjoiltu pää- ja jälkiruoka kahveineen kertoo Mira Henriksistä.

ESIMERKKIMENU
23.4.2022
Alkupalanoutopöydän lisäksi:
****
Kevätsipulirisottoa L,G
TAI
Egg Benedict L,(G)

****

Jälkiruokana: Mutakakkua ja jäätelöä L,G
 

Brunssin hinta 26,90€
Brunssitarjous pullo kuohuvaa 39€
Huom! Hintatieto 23.4.2022

LAUANTAIBRUNSSI MYÖS NOUDETTUNA

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Pinot Noir -viikot Tampereella

[22.5. ASTI] Riesling & Co -viikot 2022 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät haastavan vuoden jälkeen 70 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana 8 ravintolaa: Bistro Kattila, Gastropub Tuulensuu, Ravintola Henriks, Ravinteli Bertha, Ravintola...

[LAUANTAISIN] Henriksin pöytiintarjoiltu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Henriksin kabinetit muuntuvat brunssille, juhliin ja kokouksiin

Henriksin ravintolasalin takaosasta on käynti rauhallisiin ja kauniisiin kabinettitiloihin, jotka muotoutuvat monenlaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien näyttämöksi palavereista häihin, karonkkoihin, luokkakokouksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Suurempaan kabinettiin mahtuu...