Viikonloppuisin Satamakadulla nautiskellaan ja jätetään lauantaisin aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa, pääosin pöytiintarjoiltua* brunssia lauantaisin klo 12-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.

–  Meidän herkullinen lauantaibrunssimme palasi takaisin runsaaseen alkupalanoutopöytään. Pöydässä on ihana valikoima sesongin herkkuja sekä tuttuja hyväksi havaittuja suosikkeja. Luksusta brunssiin tuo pöytiin tarjoiltu pää- ja jälkiruoka kahveineen kerrotaan Henriksistä.

ESIMERKKIMENU
Lauantaina 29.10.
Alkupalanoutopöytä
**
Sitruunapesto lohta, paahdettua perunaa & tillimajoneesia (L,G)
TAI
Possun poskea, juuresröstiä & omena-timjamikastiketta (L,G)
***
Kurpitsakakkua (L,G)
 

Brunssin hinta 27,90€
Brunssitarjous pullo kuohuvaa 39€
Huom! Hintatieto 22.10.2022

LAUANTAIBRUNSSI MYÖS NOUDETTUNA

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

[LAUANTAISIN] Henriksin lauantaibrunssin pääruoka pöytiin tarjoiltuna

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Henriksin kabinetit muuntuvat brunssille, juhliin ja kokouksiin

Henriksin ravintolasalin takaosasta on käynti rauhallisiin ja kauniisiin kabinettitiloihin, jotka muotoutuvat monenlaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien näyttämöksi palavereista häihin, karonkkoihin, luokkakokouksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Suurempaan kabinettiin mahtuu...
Isänpäivä Tampereella

Isänpäivä Tampere 2022: Elämyksiä ruoasta, juomasta ja yhdessäolosta

Isänpäivävinkkeinä tarjoilemme ruokaisia ideoita, jotka lanaavat takuuvarmasti tien perheen uroshemmon sydämeen vatsan kautta! Tärkeintä isälle on tietysti yhdessäolo ja muistaminen – ja yhdessä ajan...