Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee kesän ajan rentoa, pöytiintarjoiltua brunssia lauantaisin klo 13-15 ja sen saa halutessaan myös mukaan.

–  Poikkeuksellisesti myös alkuruoat tarjoillaan pöytiin. Annamme mahdollisuuden santsata alkuruokia ja käymme kaikessa kysymässä, mitä asiakas haluaisi lisää, kertoo Suvi Henriksistä.

LAUANTAIBRUNSSI NOUDETTUNA
Brunssia saa myös kylmänä mukaan. Kahden henkilön setti (30€) koostuu alkuruokalautasen tuotteista ja jälkiruoasta.

Nyt syödään väljästi ja noutoruokaakin on saatavilla. Henriks on varautunut poikkeukselliseen tilanteeseen monella tavoin ja tiedottaa uusista kuvioistaan aktiivisesti. Voit lukea lisää ravintolan Fb-sivuilta ja kotisivuilta: henriks.fi

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

LA 7.3. | Henriksin lauantaibrunssi on astetta rennompi runssi ja lasillinen kuplivaa

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Henriksin odotettu Ruokavuosi-illallinen – ”Talven taikaa”

Ravintola Henriksin keittiömestari Valtteri Hakkarainen sai idean luoda ja tarjota neljä kertaa vuodessa aivan erityinen illallinen. Sellainen, joka hyödyntää vuodenajan parhaita ja sitä parhaiten...