Bull-ravintola-Tampere

bull veera jarvinen kohokohdat
The Bullin tarjoilija Veera Järvinen kiidättää annokset pöytiin.

The Bullin Teinitiistait starttaavat 8.11. Tuolloin normaalisti klo 18 alkaen alle 18-vuotiailta kielletty ravintola toivottaa kaikki 13–17-vuotiaat nuoret tervetulleiksi nauttimaan ravintolan alkoholittomista ja ruokaisista antimista ilman vanhempia vaikka valomerkkiin saakka. Teinit saavat ruoasta vieläpä 25%:n alennuksen.

– Tästä on tarkoitus saada ilta, jolloin 13–17-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan ravintolakäyttäytymistä oikeaan ravintolaan, ei pikaruokalaan, ilman vanhempiaan. Ravintola on kuitenkin kaikille avoin, joten siellä on myös täysi-ikäistä seuraa, joten senkin puoleen kokemus ja tilanne on aito, ravintoloitsija Sami Lappalainen valottaa.

The Bullin Teinitiistait ovatkin nuorille mainio tilaisuus tutustua iltaravintolakulttuuriin fiksulla tavalla. Tarjolla on mm. alkoholittomia oluita, siidereitä ja cocktaileja. 25%:n alennus kaikista ruoka-annoksista irtoaa henkilöllisyystodistusta vastaan, sillä tarjous koskee vain nuoria.

– Tämä on ollut meillä tavoitteena alusta asti. Ei vaan olla saatu aikaiseksi aikaisemmin startata. Homma on varmistettu alkoholitarkastajalta, eikä siinä ole mitään sen kummempaa. Alkoholittomia cocktaileja, olutta ja siideriä saadaan myydä alakäisillekin.

– Suomessa monille on tuo alkoholinkäyttö ja ravintoloissa käynti hieman haastavaa lähinnä vanhempien luutuneiden asenteiden ja ennakkoluulojen takia, sekä joidenkin ei niin mainioiden kasvatusmenetelmien johdosta. Tässä nyt pyritään sitten kasvattamaan nuoria vastuullisiksi ja asiantunteviksi ravintolan käyttäjiksi – helpottaa heidän tutustumistaan eurooppalaiseen kulttuuriin ja käytöstapoihin. Tästä voi olla huomattavaakin hyötyä matkan varrella, Lappalainen uskoo.

The Bull on ronski hampurilaisbaari, jonka annoskavalkadi on hengästyttävän laaja ja luonnollisesti tuhdin burgerpitoinen. Peruspihvi on tanakka, vähintään 250-grammainen pihvi paikan päällä päivittäin jauhetusta Black Angus -naudanlihasta. Lisäksi löytyy mm. kanaista, poroista, vuohenjuustoista, ankanmaksaterriinistä ja perinnemakkaraa mieliville mustamakkaraista Mörkö-versiota. Onpa tyrkyllä totaalinen vegaanivaihtoehtokin.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko Lifestyle Media Oy

bull burger 3 kohokohdat
Pestoburger on vehreä mutta muhkea. Pihvin Black Angus -liha jauhetaan paikan päällä ravintolassa.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

MA 16.10. | Gastropub-päivä! Kaikki ruoka-annokset -50%

Yksityisomisteisen Gastropub-perheen ravintolat viettävät maanantaina 16.10.2017 jo toisen kerran Gastropub-päivää, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Tampereen gastropubien monipuoliseen ruokatarjontaan ja gastropubien yhteisen panimon Nordic...

Burger Bar the Bull täräytti gourmet-hodarit listalle

Messevistä hampurilaisistaan tunnettu Burger Bar the Bull on ottanut valikoimiinsa gourmet-hodarit. Oman suunsa myötäisen kombon pääsee koostamaan viiden eri lisuketyylin ja viiden eri laatumakkaran...

Oktoberfest-karkelointia Gastropubeissa 9.9.-2.10.

Gastropubien perinteikkäät Oktoberfestit saapuvat jälleen! Tänä vuonna mukana ovat Tuulensuu, Praha, Kaleva, The Bull ja Kievari Kahdet Kasvot. Teeman aikana 9.9.-2.10. ravintoloissa on tarjolla...