MAINOS
Koti TEEMANA Katuruokaa

TEEMANA: Katuruokaa

Kesällä katuruoka on omimmillaan. Parhaat paikat nauttia edullisia ja laadukkaita katuruoka-annoksia löytyvät mm. Tampereen Kauppahallista, Tammelantorilta, Laukontorilta ja Kyttälän...
Tänä kesänä Hotstreetdogz ei ole enää silkkaa hodaria, vaan omatekoisten haukattavien arsenaali on levittäytynyt syleilemään katuruokaa laajalti ja laatumaustein....
Voimakadun tuttu lounasravintola sekä juhlapalvelu Tom & Crill pistää parilat kuumiksi kesäaikaan myös Laukontorilla. Tarjolla on niin hampurilaisia kuin...
Ötökkäruoka on ekoa ja muutenkin nyt kovasti pop. Tampere haukkaa kiinni hyönteisiin, kun hyönteiskokki Topi Kairenius ja Brooklyn Breweryn ambassador...
Hiljaiseloa viettänyt Hämeenpuiston Rillinki saa pian uutta vipinää hanoihin sekä haukkailtaviin uuden ja osaavan vuokraajan myötä. Rillingistä tulee Gastropubien...
Laukontorin katuruokakattaus on saanut uuden, mielenkiintoisen Grub-ruokavaunun, joka täyttää patongit Aasian mauilla. Bánh mì -leivät saapuvat haukkailtaviksi. Ajatus katuruokaa myyvästä...
Kukkaisviikkojen viimeisenä viikonloppuna Keskustorilla vietetään Tampere Food Festiä, jonne saapuu niin ravintoloita kuin muitakin ruokatoimijoita. Ravintola Tiiliholvi tuo tarjolle...
  Koskikeskuksen alikulkutunnelissa tirisee ja pyörii jo mehevä pollo poikineen, sillä Toni Leskisen ja Aku Haljoen espanjalaistyylinen Los Pollos -kanaravintola on...
Ravinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin auki jokaisena helmikuun sunnuntaina mässäilymielessä. Porkki röhkii...
Jörn's Döner alkoi puhuttaa ja kohisuttaa ruokakansaa jo kauan ennen Laukontorille ilmestymistään. Berliiniläistyylisiä ja edukkaita dönereitä taituroiva kebabkikkari on...
Kauppahallista tutut muhevat makkarahodarit ovat ilmestyneet kesäksi myös Laukontorilla paikkaansa pitävään hodarikioski Hotstreetdogziin. Siellä täyslihaiset raakamakkarat tiristetään grillitulilla kypsiksi juuri ennen hot dog -sämpylän väliin sujauttamista.
Laatuoluita syvän etelän makujensa kanssa tarjoileva Pork & More on nyt saanut oman nimikko-oluen. 24.3.2015 alkaen Porkin hanasta valutellaan todellista juoma- ja keittiöosaamisen yhdistämisen rakkaustuotosta, sillä ravintolapäällikkö Helena ”Hellu” Kangasluoma on luonut oluen itse sopimaan juuri ravintolan ruoille.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä