MAINOS
Koti TEEMANA C

TEEMANA: C

Tampereella ravintola Suomalaisella Klubilla 7.5.2018 järjestetyn Vuoden Nuori Sommelier -kisan tiukka finaalitaisto ratkesi tamperelaisen Kirsi Seppäsen voittoon. Kisa olikin melkoista tamperelaisosaajien...
Huom! Artikkelin tiedot vanhentuneet - Juttua päivitetään. Armas Kuppilan suloisen pitkään tarjolla oleva launtaibrunssi ja sunnuntaibrunssi ovat oikea oodi kananmunalle. Saatavilla...
Ravintola C:n viinintekijäillalliset ovat aina olleet tapauksia viineistä viehtyneiden vuosikalentereissa. Niin nytkin, kun C:n Wine Maker Dinner kaataa kaukaista...
Tiistaina 17.10. Tuomiokirkonkadulla sijaitseva pikkuinen ArmasKuppila avautuu kikkailemattomana Viinikuppilana, jossa on tarjolla erinomaisia viinejä ja hauskaa ruokaa. Sooloilevan viinivedon takana on...
Tuomiokirkonkadulla sijaitseva pikkuinen Armas Kuppila muuntautuu iltaisin kikkailemattomaksi Viinikuppilaksi, joka yllättää maistelijansa perin mutkattomasti ruokamakuihin yhdistyvin naturalviinein ja simppelein mutta maistuvin pikkuannoksin....
VARAA PÖYTÄ Ravintola C yllättää asiakkaansa ja avaa pop up -ravintolan Kangasalla Rekolan tilalla elokuussa. Ilkka Isotalon johtama keittiötiimi kokkaa...
White Guide Nordic esittelee jälleen pohjolan parhaat ravintolat rajaten tällä kertaa Baltian maat oppaan ulkopuolelle. Mukana on 341 ravintolaa eri...
Ravintola C on luomu, biodynaaminen ja villi. Ravintola on luonut makumaailmojaan alusta asti paitsi raaka-ainetta ja sen tuottajaa arvostaen, myös eettisiä seikkoja ajatellen. Halutaan käyttää puhtaita, valtaosin kotimaisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen. Paljon erilaisia emmeitä kerätään keittiöön suoraan villistä ja ei niin villistä luonnosta.
Tampereella ravintola Suomalaisella Klubilla 29.5.2017 järjestetyn Vuoden Nuori Sommelier -kisan finaalitaisto ratkesi helsinkiläisen Saara Alanderin voittoon. Muuten kisa olikin...
Ravintola C on jälleen tehnyt uuden eettisen ja mielenkiintoisen raaka-ainealuevaltauksen. Nyt paahtavan kuumalle parilalle ja kauniille lautasille asetellaan kotimaista vuohipukkia. Luomua, luonnollista...
Ravintola C on saanut uuden, nuoren ja innokkaan sommelièren, joka on motivoitunut oppimaan, kehittymään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella...
Ravintola-alan Oscar-palkinnoiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin jälleen. Korkealle arvostetun tunnustuksen Hovimestari/Sommelier -sarjassa sai tällä kertaa tamperelainen kisavoitokas viiniguru ja maineikkaan...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä