MAINOS
Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Kokouspaikat ja juhlapaikat Tampereella Tampereen Pyynikin rantakallioiden äärellä nököttää yksi kaupungin kauneimmista huviloista. Villa Varala on ainutlaatuinen juhlapaikka ja se...
Filharmonian vappu hurmaa operettisävelmin. Orkesteria johtaa kapellimestari Taavi Oramo ja solistina sädehtii 25-vuotistaiteilijajuhlaansa tänä vuonna viettävä sopraano Angelika Klas. Vapunpäivänä...
Gastropub Tuulensuun ravintoloitsijat Anu ja Sami Lappalainen ovat käyneet ammentamassa inspiraatiota Saksan ravintolakulttuurista ja tuoneet Tampereelle tullessaan ruokaisan ja...
Tampereen panimohistorian ytimessä toimii nykyisin kokous- ja juhlapaikka. Pyynikin Panimo on juhlatilana todellinen erikoisuus.
Tiiliholvin keittiötiimi on saanut kovan luokan kokkivahvistuksen Otto Soveliuksesta. Sovelius työskenteli viimemmäksi pitkään Stefan's Steakhousen keittiöpäällikkönä. Päällikön paikkoja olisi...
Bistro Tammer on auki juhannuksena ja sään salliessa keskikesän juhlaa juhlitaan myös puistoterassilla. Bistro Tammer sijaitsee Tammerkosken kupeessa, Grand Hotel Tammerin...
Piemonten kevät on startannut raikkaan parsaisesti. Keittiömestari Alexis Tokas on villiintynyt vihreästä siinä määrin, että halutessaan parsaa voi nyt...
Tampereen Teerenpelissä on kerran kuukaudessa torstaisin ja lauantaisin naurulihaksia venäyttäviä stand up -koomikoita.
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.
Kotimaisen krouviin tapaan tamperelainen UkkoMetso pitää sisällään toimivat tilat erilaisiin yksityistiloihin. Pikkujoulukaudella ravintola soveltuu mainiosti pikkujoulujen viettoon.