MAINOS
Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön Sami Mäyrästä. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan ravintolaan saapui hyväntuulinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tuo...
Pikkuravintola Pyy on mutkaton, oivan hinta-laatusuhteen kortteliravintola, jonka siipien suojaan voi suunnata lasilliselle ja pikkusuolaiselle, lounaalle, pitkälle illalliselle tai...
Tampellan vanhan pellavatehtaan kulttuurihistorialliseen kiinteistöön virtaavan kosken äärelle avataan melkoinen hybridi-ravintola, joka tarjoaa aamiaista ja lounasta muuttuen sitten täysiveriseksi illallisravintolaksi. Antti ja Jussi Airila ohjastavat...
Ravintola Tampella on uudistanut à la carte -listaansa keväisemmäksi uusin ja hiukan uudistetuin annoksin. Niitä voi pian maistella myös...
Koska Tampella panostaa vahvasti kotimaisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin, pidetään sama linja myös ravintolan Oktoberfest-juhlinnan tuoksinassa. Niin makkaraisissa annoksissa kuin...
Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja...
Parhaillaan meneillään oleva jahtikausi tuo Tampereen ravintoloiden pöytään Suomen luonnon parhaat antimet. Riistaa ravintoloissa, olkaa hyvä!
Oma ravintola on monen keittiöalan ihmisen pitkäaikainen unelma. Sitä haavetta toteuttamaan päästessä keskiössä ovat ruoka, juoma ja omannäköiset puitteet...
Arto Rastaan värikäs ruokapysäkki Bar Burrito avaa vappuaattona Keskustorin laidalla. Ruokatarjonnan ohella juomapuolikin on kohdallaan: suut pistetään burriton lisäksi myös margaritalle.
Järvien ympäröimässä ja kalarikkaassa Tampereen kaupungissa on ollut ilta-aikaan palvelevan kalaravintolan kokoinen aukko. Masuunin uusi keittiömestari Jani Salmela paikkaa sen tyylillä...
May Phansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jollaista tuskin on Suomessa vielä nähty. Purebite on nimensä mukainen: ruoka on pohjoismaisen puhdasta ja raikasta aasialaisella puraisulla.
Ravintola Tampellan kesäkausi on alkanut uudistunein annoshyvyyksin komeissa kansallismaisemissa. Tampellan Lasset eli ravintolapäällikkö Lasse Haapa ja keittiömestari Lasse Niemelä...