MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Finlaysonin Palatsin keväässä siemaillaan suunmyötäisiä Ranskan alsacelaisia Schlumbergerin viinejä. Ravintolapäällikkö ja viinitaituri Ismo Niemelä hurmaantui viineistä siinä määrin, että kausimenukin on suunniteltu viinilähtöisesti. Niin laseissa kuin lautasillakin maistuu siis Ranska ja Alsace.
Panimoravintola Plevnan pöytiintarjoiltu lounas on kasvattanut suosiotaan. Kotiruokatyylisten ravintola-annosten lisäksi lounasaikaan on mahdollista nauttia myös à la carte -listalta...
Vuoden 1965 maaliskuussa avattu Ohranjyvä avasi jälleen ovensa torstaina 20.4.2023. Tampereen klassikkoravintoloihin kuuluva kortteliravintola oli ensi kertaa avatessa  ensimmäisiä...
konserniin kuuluvan Coyote Bar & Grillin vierellä toimineen Pub Höyryn tilalle remontoidaan siipiravintola Sticky Wingers.
Tammelan pubiylpeys, perinteikäs Pikilinna, on laskenut olutta hanoistaan jo 20 vuoden ajan.
Tiesitkö, että ravintoloitsija Toni Leskisen operoimia Los Pollos -makuja voit tilata nyt myös omiin kekkereihisi? Tai melkeinpä ihan mitä...
Syksy on saapunut satokauden runsauksineen. Kausivaihtelu näkyy komeassa kellariravintola Tiiliholvissa selkeästi sekä viini- että ruokalistalla.
Anette Mellin on siirtynyt Hopealinjojen laineilta Tammerkosken kuohujen kohinaan aivan kaupungin ytimeen. Ravintola Puiston ravintolanjohtajana juuri aloittanut Mellin yllättyi...
Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf "Toa" Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.
Ravintola Näsinneula kattaa korkeuksiinsa Espanjan maut niin viineinä kuin ruokinakin juuri parhaimpaan pikkujouluaikaan. Nyt on lisäksi ainutlaatuinen tilaisuus nauttia rento espanjalainen viini-illallinen yhdessä Espanjan viinihuippuihin lukeutuvan Bodegas Emilio Moron omistajan, José Moron, seurassa. Emilio Moro -viinimenu on tarjolla viiden viikon ajan 3.11.-7.12., mutta José on paikalla viinintekijäillallisella ainoastaan 15.11.
Ravitsemisliike Aisti on uudistanut annosvalikoimaansa ja tuonut tarjolle mm. vanhan suomalaisen perinneherkun, laukkamakkaran. Possunposkinen ja laukkamakkarainen annos on noussut...
Tampereen Kauppahallissa toimiva burgereistaan tunnettu Ohana laajentaa marraskuun alussa annosarsenaaliaan erikoistuen purilaisten ohella autenttiseen meksikolaiseen street foodiin. Menusta tulee vastaamaan Cafe Pispalan...