Ravintola Piemonte kokkaa torstaisin ja perjantaisin kovasti toivottuja noutoannoksia. Take away -annoksia voi nyt tilata kätevästi verkkotilauksella. Tilauksen tekeminen on näppärää ja ostokset maksetaan noudettaessa tai suoraan verkkokaupasta.

Noutoruokaa Tampereella
Noutoruoan suunnittelussa pitää huomioida monta asiaa. Esimerkiksi Piemonten suosittu kanasalaattiannos on saanut erilaisen muodon noutoruokana. Ruokaisa salaatti on tuunattu niin, että siihen sisältyvät molemmat vaihtoehdot eli sekä mozzarellalla että kana.

Piemonteen satoi kyselyitä noutoruoan myynnin starttaamisesta. Ravintola päätti vastata asiakkaiden toiveisiin ja testata take away -touhua yhdessä Kohokohtien kanssa. Kohokohdat on tehnyt viime viikkoina useille yhteistyökumppaneilleen verkkokauppoja noutomyynnin helpottamiseksi.

Annoksia voi tilata Piemontesta vanhaan tapaan myös soittamalla 032255505 tai sähköpostilla info @ piemonte.fi. Tilausta tehdessä kerrotaan tilaajan nimi, puhelinnumero, mahdolliset erityisruokavaliot, annosten määrä sekä kellonaika, jolloin tilauksen noudetaan. Annokset ovat noudettavissa ravintolalta torstaisin ja perjantaisin.

Ravintola Piemonten italialaisherkkuja K-Supermarket Linkissä Ylöjärvellä