MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Sitko kokeilee marraskuussa vegaanipäivää maanantaisin. Silloin pizzaravintolan pomminvarmat italialaisklassikot saavat oheensa entistä enemmän valikoimaa nimen omaan vegaaneille ja ruokavaliosta...
Ravintola Tuhton annosvalikoima on uudistunut satokauden antimia hyödyntäen. Osa raaka-aineista tulee niinkin läheltä kuin Tampere-talon kattopuutarhasta mehiläisyhdyskuntineen. Pörröiset pörisijät...
Dam Bar on avautunut paraatipaikalla Frenckellin padon partaalla. Vanha rokkiluola on vaihtunut valoisaksi ja rennon ruokaisaksi kesäkeitaaksi DJ-meininkeineen ja...
Ravintola UkkoMetsosta, Kerholta, Pub Carlosista ja Pispalan Pulterista saa nyt sesongeittain vaihtuvaa talon olutta joka on tehty Kylmäkoskella Hopping Brewsters panimolla. Idea omasta oluesta on ollut vireillä jo jonkin aikaa ja yhteistyö saatiin mukavasti alulle panimovierailun merkeissä. Panimon tuotteet ovat saaneet suuren suosion ravintoloissa ja oman oluen haluttiin toki olevan paikallista käsityötä.
Timjami on avara, aurinkoinen ja luomuinen lounas-, oppilas- ja tilausravintola sekä kahvila. Jopa kokous- ja konferenssitapahtumien ympäristöksi ja kestittäjäksi...
Food is Art -yhdistyksen tämän talven tempaus on parhaillaan täydessä käynnissä! Lähivesien mateet ovat uiskennelleet lautasille ravintoloiden keittiöiden kautta mielenkiintoisissa ja maukkaissa muodoissa. Madetta on ravintolakohtaisesti tarjolla joko yhdessä tai useammassakin muodossa. Tässä poiminto keittiötaitureiden räpsimistä annoskuvista.
Tiiliholvin 23.9. starttaavat pihviviikot tuovat lautasille miehevän lihaisia herkkuja. À la carte -listan rinnalle tulee 5 erilaista pääruokavaihtoehtoa sisältävä Lihaa ja Liekkejä -menu. Pihvipitoisten annosten lisäksi valittavaksi saadaan hyvin erikoislaatuista saksiniekkaa: sinistä hummeria.
Huom! Tämä juttu sisältää jo vanhentunutta tietoa ravintolan alkuajoilta. Kävimme tekemässä uuden jutun ja se löytyy tästä: https://kohokohdat.fi/tampere/arthouse-cafe-kehrasaari-uudistui-kahvia-viinia-taidetta-ja-taidekakkuja/ Kesällä sulkeutunut 931...
Riikka Koskela aloitti talossa aikanaan Original Sokos Hotel Ilves Amarillon palvelupäällikkönä ja otti siitä vuoden päästä otti myös Ilves Bar &...
Vietnamilaisravintola Lie Mi päräytti kaupungin ravintolakenttää 6.6. spektaakkelimaisen näyttävin avajaiskarkeloin. Kekkereissä säkenöivät niin juomat, maut, persoonat kuin paljetitkin –...
Kun vuosia Michelin-ravintolassa työskennellyt ja useita alan arvostettuja kilpailuja voittanut keittiömestari Sylvain Tauveron saapuu Ahlmanin opetusravintola Annaan, ryöpsähtää koko ravintola ranskalaisia...
Ravintola Tuhto ammentaa juhlakauden makujaan mm. maan kasviksista, vesien eväkkäistä ja peltojen rotukarjasta. Mukana on niin perinteisiä raaka-aineita kuin uusiakin makumaisemia Tuhton tyyliin....