MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Bodega Salud täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta. Juhlavuoden klassikkoannoskarkeloiden kautta taloon on kotiutunut myös Heikki Kärkkäinen, joka on...
Ravintolayhtiö NoHo Partners panostaa nopeasti kasvavaan pikaruokamarkkinaan ostamalla enemmistön laatuburgereistaan tunnetusta Friends & Brgrsista. Tavoitteena on kasvattaa Friends &...
Me and My Bodyguard on saanut inspiraationsa elokuvasta, jota tähdittivät Whitney Houston ja Kevin Costner.
SYÖ!-viikot on yksi Suomen suurimpia ravintolatapahtumia. Tälläkin kertaa syödään edullisia annoksia yli 100 ravintolassa ympäri Suomen. Parhaillaan myös Tampereella käynnissä...
20-vuotisjuhlavuotensa startannut Panimoravintola Plevna on huikeassa nousukiidossa. Viime vuoden lopulla julkaistu voimakas imperial stout -olut Siperia oli mahtava loppuhuipennus pienpanimon menestykselliseen vuoteen.
Kalevan kaupunginosa sai oman panimon ja tavallaan panimoravintolankin, kun Kaleva Brewing Company -panimo pistettiin pystyyn Public House Huurteen seinänaapuriksi. Nopsaan...
Pyynikin Brewhousen  mikropanimo Tammerkosken partaalla hyrähti jälleen käyntiin vuodenvaihteessa. Maaliskuun aikana uusia oluita saadaan ulos ja asiakkaiden tuopposiin jo...
Dam Bar on avautunut paraatipaikalla Frenckellin padon partaalla. Vanha rokkiluola on vaihtunut valoisaksi ja rennon ruokaisaksi kesäkeitaaksi DJ-meininkeineen ja...
Tamperelainen Janne Kostamo on nimitetty Lapland Hotels Tampereen keittiömestariksi. Kostamo on työskennellyt aiemmin keittiömestarina Bodega Salud -ravintolassa. Urallaan hän on...
Ravintola 2h+k on uudistanut listaansa astetta reilummalla kokkikädellä. Keittiöpäällikkö Matti Ollin tiimin luomat uudet annokset tarjoavat enemmän valinnanvaraa kasvis-...
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Paistinkääntäjien järjestämä Vuoden Nuori Sommelier 2014 -kilpailu käytiin Jyväskylässä lauantaina 18.1. Komeasti kolmanneksi sijoittui vasta viime syksynä viinimestariopintonsa aloittanut tamperelainen Matti Kuukkanen.