MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Syksyn raaka-ainerunsaus saa Ravintola Henriksin keittiömestarin hykertelemään innosta. On mitä metsistä ja pelloilta ammentaa! Ravintolan uudistuneella listalla halutaankin ottaa...
Laadukas viini on alusta asti ollut olennainen osa Sasoria. Sisälle voikin piipahtaa helposti myös pelkästään lasilliselle tai vaikkapa teemalliseen...
Hella & Huone on saanut uudet omistajat ravintolalle omistautuneesta sommelierista ja keittiömestarista. Vuosia Hellan salia hallinnoinut Humberto Pulido Garcés ja viime...
Järvien ympäröimässä ja kalarikkaassa Tampereen kaupungissa on ollut ilta-aikaan palvelevan kalaravintolan kokoinen aukko. Masuunin uusi keittiömestari Jani Salmela paikkaa sen tyylillä...
Ismo Nieminen ehti toimia Finlaysonin Palatsin viinivainuisena sommelierina ja ravintolapäällikkönä 17 vuotta. Nyt hän pääsee rypäleiden ohella riehaantumaan isommasti...
Ravintola Tampella on saanut ravintolapäällikökseen osaavan salikonkarin, joka on Tampellassa jo kuin kotonaan. Monissa klassikkoravintoloissa työskennellyt Lasse Haapa arvostaa...
Lyhyempää herkuttelukaavaa arki-illoille? Käsityönä huolella viritettyjä alkoholittomia juomapareja annoksille? Kajon tiimi on hionut makutarjontaansa monella rintamalla ja erilaiset...
Kaksion baari on kaikessa hiljaisuudessa uudistanut ruokatuotettaan. Nyt kokataan Suomi 100 -hengessä lähituottajien liharaaka-aineista vaihtuvia burgeriannoksia, joihin upotetaan myös paikallisia juustoja. Parhaillaan...
Sääksjärvellä jytää saksalainen Scooter ja keittyy brittityylinen olut. Gastropubien oma panimo onkin kaikkinensa kuin oodi perinteikkäiden olutmaiden perinteikkäälle oluenpanotaidolle...
Delirium-teema tuo Gastropub Tuulensuuhun  3.-7.5. runsaan valikoiman belgialaisen Huyghe-panimon Delirium oluita, joita voi maistella myös pieninä tasting-annoksina. Teema näkyy myös...
Lounas- ja tilausravintola Tampereen Suomalaisen Klubin keittiö on siirtynyt taidetta tekevän keittiömestarin käsiin. Keittiökonkari Petri Niemelä uskoo itse tehdyn...
Mattila Bros. -tarina sai alkunsa 1950-luvulla, jolloin toinen perustajaveljeksistä lähti Kanadaan metsätöihin. Takaisin hän tuli autenttisten savustusoppien kanssa. Nyt...