MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Nykyihmisillä on jo tavaraa nurkat ja kaapit täynnä. Nyt satsataan mieluummin elämyksiin ja nautintoihin, itse kokkailtuihin ruokiin ja muihin herkkuihin. Aleksis Kiven kadun Culinaria Keittiöelämää -liike on tunnettu herkkukeidas Ivaloa myöten.
Ravintola Kahvillan sisustus ja ohjelmatarjonta uudistettiin 4-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Ohjelmaa on lähes jokaiselle aukiolopäivälle.
Tampereella on meneillään poikkeuksellisen monipuolisia mahdollisuuksia tutustua eri tyyppisiin huippuviineihin.
4Catering laatii juhlaherkut aamiaispöydästä illalliseen, pienistä tunnelmoinneista suuriin kalenoihin. Nimikin sen vähän paljastaa, että nämä kaverit loihtivat vuodenaikoja ja sesonkeja myötäileviä herkkuja.
Jokaiselle uudenvuodenaatoksi 31.12. pöydän ravintolasta varanneelle on luvassa kuohuva yllätys.
Laukontorin ravintola Wistub Alsace pitää ovensa auki itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 klo 13–17 , jolloin tarjoillaan erityisesti tavallista juhlavampi ruokamenu. Ratinan ilotulitus alkaa klo 15.45 ja sitä voi seurata ravintolasta eturivin paikoin aterioinnin lomassa.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.
Tampereella on jälleen mittava valikoima omatuontioluita ja -viinejä. Gastropub Tuulensuun oluthyllyt ja viinivarastot notkuvat laadukkaista omatuontituotteista. Tällä kertaa gastropub-ravintoloitsijoiden matka vei ensin Berliiniin ja sieltä Dresdenin lähelle Sachsenin laatuviinialueelle, joka sijaitsee liki Puolan rajaa.
Elisa Närhi, 26, ravintola Näsinneulan pääsommelier on aiemmin valittu Suomen parhaaksi nuoreksi sommelieriksi. Nyt hän edusti Suomea Washingtonissa Yhdysvalloissa kilpailussa parhaan kansainvälisen nuoren sommelierin palkinnosta yhdentoista muun kilpailijan kanssa.
Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.
Huippukokki Arto Rastas avaa uuden, rennon maalaisranskalaisen ravintolan Tampereelle. Tullikamarin naapuriin marraskuun alussa 2.11 avattava Bistro LePot tulee olemaan auki sekä lounasaikaan että illalla.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Tiiliholvi on valinnut huikeat Paul Goerg-samppanjat tryffelimenunsa viineiksi. Gastronomian klassiset helmet yllätyksellisestikin yhdistävä menukokonaisuus tuo iloa ja...