KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

kahvilla-ravintola-tampere

Ravintola Kahvillan sisustus ja ohjelmatarjonta uudistettiin 4-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Ohjelmaa on lähes jokaiselle aukiolopäivälle.

Joka toinen tiistai Kahvillassa on stand up- treeniklubi Arimo ja vahingonlaukaukset. Paikalle kokoontuu vaihtuva kaarti ammattikoomikkoja ennenkuulemattomalla ja -näkemättömällä aineistollaan. Liput 3€ / tunti. Seuraavat treeniklubit ovat 12.11. ja 26.11. alkaen klo 19.

Keskiviikkoisin P.Pollarin viihdevisa sekä toivemusiikkitunnit takaavat iloisen tunnelman alkaen klo 20. Visassa on hyvät palkinnot ja kuukausicup. Joukkueisiin mahtuu 1-4 henkeä ja 2-4 joukkuetta palkitaan. Hävinneille arvotaan myös lohdutuspalkinto.

Torstaisin klo 19 Kahvillassa on leppoisat Jukka Törmän isännöimät akustiset jamit, joihin toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi niin soittajat kuin kuuntelijatkin. Melkein joka perjantai Kahvillassa raikaa akustinen livemusiikki alkaen klo 20. Keikat ovat pääsymaksuttomia.

Lauantaisin klo 15-19 loihditaan  tuhti, erikoisruokavaliot huomioiva iltapäiväbrunssi, jossa tarjolla mm. Lähituotettuja makkaroita, pyöryköitä, leipää, tapaksia, hapankaalia, salaattia ja vohvelinpaistopiste. Hinta 12,50€. Joka toinen lauantai brunssin jälkeen voi osallistua hullunhauskaan Pasin yleistietovisaan, jossa on hyvät palkinnot ja syyscup.

Sunnuntaisin katetaan suosittu, erikoisruokavaliot (vegaanit, gluteeniton) huomioiva ja yhteistyössä Lähiruokapuoti Lempin kanssa toteutettu brunssi, jossa on tarjolla mm. monipuolinen muro- ja myslipöytä, hedelmiä, vaihtuvia kausituotteita, tapaksia, pyöryköitä, makkaroita, lähileipää, luomumunia, pekonia ja vohvelinpaistopiste. Pöydästä löytyy paljon lähi- ja luomutuotteita. Hinta 15,50€, gluteeniton brunssi 13,50€, kasvisbrunssi 13,50€

Maanantaisin tilaa voi varata ryhmille yksityiskäyttöön.

Ravintola Kahvilla on vuodesta 2009 toiminut, luomu- ja reilun kaupan tuotteisiin erikoistunut A-oikeuksin varustettu kahvila-
ravintola

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Uudistunut Kahvilla kestitsee ja viihdyttää vieraitaan runsain mitoin

Ravintola Kahvillan sisustus ja ohjelmatarjonta uudistettiin 4-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Ohjelmaa on lähes jokaiselle aukiolopäivälle.