MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Sen lisäksi, että Plevna järjestää yrityksille elämyksellisiä olutkursseja, avautuu maaliskuussa 2014 myös yksityishenkilöille mahdollisuus tutustua oluen saloihin ravintolan kaikille avoimilla olutkursseilla.
Pepperin pari viikkoa kestävät Burgerviikot tuovat lautasille muhkeat burgerit uudella twistillä. On sämpylöiden sisäänsä kätkemää iberico-possua, vuohenjuustoa, lammasta ja katkaraputartaria. Pitaleipäinen vaihtoehto jättipihveineenkin on, puhumattakaan K-18 pekoni-viskiburgerista.
Laskiaiseen on ammoisista ajoista kuulunut runsas ruokaherkuttelu ja ilonpito. Nimenomaan blinit ovat erottamaton osa venäläistä laskiaisherkuttelua. Näistä aidoista venäläisistä makupaloista pääsee nauttimaan Tsaarissa 24.02- 02.03 välisenä aikana.
Haluaisitko tietää enemmän viineistä sekä viinin ja ruoan yhdistämisestä? Wistub Alsace järjestää keskiviikkona 26.2.2014 viinienmaisteluillan. Silloin maistellaan yhdessä ravintolan viinimaahantuoja Viinitalo Dégusterin edustajan opastuksella Alsacen alueen upeita ja aromikkaita viinejä.
Tampere-talon ohjelmistossa on nyt huikea W.A. Mozartin Figaron häät, jonka kunniaksi Mylläreissä on laadittu juhlava Oopperamenu.
Viikinkiaiheiseen elämysruokailuun erikoistunut ja välittömästä palvelustaan tunnettu Viikinkiravintola Harald ylsi parhaana ravintolana Suomen Parhaat työpaikat 2014 -listalle tutkimuksen yleisessä sarjassa.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Ravintola Heinätori on talvisissa tunnelmissa. Pikkuisilla valurautapannuilla paistuvat blinit ja keskiviikkoisin kokataan lämmittäväistä kunnon läskisoosia.
Henriksin lista on vaihtunut talviseksi. Keittiövelho Markus Rosenberg on suunnitellut viimaiseen vuodenaikaan sopivia ja sisälle herkuttelemaan houkuttelevia annoksia.
Rosso-ravintolat nostavat helmi-maaliskuussa pizzat ja pizzojen tekijät esille. Näitä italialaisen keittiön kenties tunnetuimpia herkkuja juhlistetaan omalla pizzamenulla. Nyt pizzoja voi nauttia koko aterian läpi.
Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija 2014 -semifinalistien nimet ovat nyt selvillä. Molempien kilpailujen 12 semifinalistia julkistettiin 6.2. ravintola Olossa. Kilpailu tähtää siihen, että Suomessa osataan tuottaa kansainvälisen tason ravintolakokemuksia.