KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Ravintola Harald Tampereella

Viikinkiaiheiseen elämysruokailuun erikoistunut ja välittömästä palvelustaan tunnettu Viikinkiravintola Harald ylsi parhaana ravintolana Suomen parhaat työpaikat 2014 -listalle tutkimuksen yleisessä sarjassa.

Viikinkiravintola Harald, Kuva HaraldPohjoisen luonnon antimista valmistettua teemaruokaa on tarjoiltu viikinkikylän muotoon sisustetuissa Harald-ravintoloissa liki 20 vuoden ajan, nyt jo seitsemällä paikkakunnalla. Toimitusjohtaja Keijo Hyvösen alias Gunnar Korkeaotsan mukaan asiakkaiden kiittämää palvelukulttuuria kehitetään tiiviissä yhteistyössä Haraldin henkilöstön kanssa.

– Persoonallinen ja hyväntahtoista huumoria sisältävä palvelumalli nojaa Haraldissa vahvasti henkilökunnan palveluasenteeseen. Työntekijöiden ideat myös vievät Haraldia eteenpäin. Heidän aito välittäminen heijastuu asiakkaille mieleenpainuvana ravintolassa käynnin kokemuksena.

Haraldin arvomaailma ja brandistrategia sekä johtamiskäytännöt on koottu nk. Suureen Kirjaan, joka toimii ohjenuorana ravintoloiden henkilökunnalle ̶ toisin sanoen teeman mukaisesti pukeutuneille ’viikinkikylien piioille ja rengeille’ sekä heitä johtaville ’kyläpäälliköille’.

– Panostamalla työyhteisön kehittämiseen varmistamme samalla, että asiakkaat pitävät meitä Suomen parhaana elämysruokaravintolana. Tavoitteen saavuttaminen ei liene kaukana, sillä vuosittain lähes 20 000 saadusta asiakaspalautteesta liki 99 prosenttia on joko loistavaa tai hyvää, Keijo Hyvönen Viikinkiravintola Harald Oy:sta kertoo.


Ainutlaatuinen yrityskulttuuri

Viikinkiravintola Haraldin valinta yhdeksi Suomen Parhaista työpaikoista ei valinnasta vastanneen Great Place to Work® Insitute Finlandin mukaan ole sattumaa. Haraldissa on oivallettu, että hyvinvoivat työntekijät palvelevat myös asiakkaita paremmin.

– Haraldin vahvuutena on uskallus rakentaa täysin ainutlaatuista yrityskulttuuria, jota ei voi kopioida, sillä se heijastuu ihmisistä. Jokainen ravintolassa käynyt tietää, mitä tämä tarkoittaa palvelussa”, toteaa konsultti Toni Eskola Great Place to Work® Instituutista.

Henkilökunta arvostaa huolenpitoa

Helsingin Haraldin palvelupäällikkö Henna Lompolo, 25, alias Sigrid Iloinen kertoo erityisesti nauttivansa työyhteisön rennosta ilmapiiristä. Vuoden verran toisaalla työskennellyt Lompolo palasi takaisin Haraldin palvelukseen juuri työpaikan lämminhenkisen tunnelman vuoksi.

– Yrityksen johto ja esimiehet pitävät meistä hyvää huolta. Henkilökunta pääsee aidosti vaikuttamaan palvelumallin kehittämiseen, mikä tuo työhömme lisää merkitystä, tehtävässään viihtyvä Henna Lompola kertoo.

– Sigrid Iloisen nimen kuuleminen nostaa herkästi myös asiakkaille hymyn huulille.

Kuva: Lifestyle Media Oy
Viikinkimiekka-annoksen kuva: Viikinkiravintola Harald

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Harald tempautuu Pirkanmaan kyläretkelle

Viikinkiravintola Harald on päättänyt pistää patansa porisemaan pirkanmaalaisittain. Pirkanmaan kyläretki -annoskokonaisuus on taituroitu retevän Viikinki Einarin kala- ja metsäretken muotoon, jonka tarinaisista annoksista ei puutu meheviä juonenkäänteitä saati makoisaa loppua.

Viikinkipäällikkö Harald pestasi uuden keittiömestarin

Viikinkiravintola Harald on saanut uuden keittiömestarin eli patavahdin. Ari Lampiaho on kokenut keittiömestari, joka on viimemmäksi luotsannut Ravintola Origoa Hangossa.