MAINOS
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Hämeenkatu sai oman salaattibaarinsa, kun The Salad Bar laajensi Kauppahallista pääkadun vilskeeseen. Tiskillä tuunataan asiakkaiden mieleisiä salaatteja ja surrutetaan smoothieita.
Gastropub Kaleva ilmoitti iloisesti tarjoilevansa jatkossa herkullista kotiruokalounasta tiistaista lauantaihin klo 11-15. Gastropub lähti ensimmäiselle lounasviikolleen avajaiskampanjalla. – Avaamme jatkossa jo kello...
Cafe Europan pienessä avokeittiössä valmistuu nykyisin myös lounasta arkisin klo 12-15. Lounasmenut vaihtuvat joka viikko sisältäen salaatin kolmella eri täytevaihtoehdolla....
Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.
May Pansodin ja Markus Pajusen Purebite on pyörinyt Aasian ja pohjolan makuja miksaten jo viiden vuoden ajan. Vaikka hyppy...
Winebridge starttasi pöytiintarjoillun lounaan, jota tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-15. Lounasmenu on monipuolisuudessaan hersyvä ja julkaistaan aina ravintolan Facebook-sivulla. Ensimmäisillä...
Katettu pöytä, yllätysmenu, valikoidut viinit, keittiömestari seurueelle tarjoilemassa... Kauppahallin ravintola 4 Vuodenaikaa yllättää asiakkaat sekä pöytävarausmahdollisuudella että keittiömestarin yllätysmenumauilla....
Thaimaalaiset ja suomalaiset maut raikkaasti yhdistävä Purebite on uudistanut annoskatrastaan. Samaan syssyyn pikkupurtavien määrä on kasvanut ja lämpimät salaatit...
Bistro Laukko on ryhtynyt tarjoamaan perjantaisin salaatin sekä lämpimien leipien lisäksi Perjantaipastaa. Viikottain vaihtuva lounaspasta korvaa siis lounaskeiton perjantaisin. –...
Armas Kuppila on avartanut aukioloaikojaan sekä annostarjontaansa. Nyt Kuppilassa haukkaillaan lounaan lisäksi sormin syötäviä ja helposti lusikoitavia katuruoka-annoksia. Meininki...
Myllärit on Ihmemaan Liisan, Valkoisen Kanin ja Hullun Hatuntekijän valtaama! Kyseessä on jo perinteinen TAMK:n opinnoissaan loppuvaiheessa olevien restonomiopiskelijoiden taidonnäyte ja tulikoe, jossa he pääsevät näyttämään kyntensä oikean ravintolan pyörittämisessä niin keittiön kuin salinkin puolella. Juo (ja syö) minut, kutsuu tämä teemaviikko!