MAINOS
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Olutravintola Konttori palautti hanaansa Helsinki Beer Festivalissa Vuoden olueksi valitun Saimaan Juomatehtaan Django & Steven Pale Ale.
Ympäri vuoden toimiva ravintola on yksi Tampereen aktiivisimmista rock-klubeista. Klubi on myös rento ruokapaikka, jonka Koskenlaskijalla täytetty lihamureke on kääritty pekoniin.
Ensimmäistä kertaa Tampereella Gastropub Tuulensuussa vietettävät Schnitzel-viikot tuovat Itävallan klassikkoannoksen esille. On schnitzeleitä ja schnitzeleitä ja Tuulensuussa annoksen saa tuunata mieleisekseen.
Tuulensuun isojen oluiden viikoilla suuria olutpulloja korkkaillaan lasitarjoiltaviksi.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Gastropub Tuulensuu piristää uudenvuodenjuhlijoita täräyttämällä auki niin samppanja- kuin kuohuviinipullojakin suurella kädellä! 31.11. ja 1.1. avoinna on kerrallaan aina 10...
Meksikolainen Barmacia muuttuu beaujolais nouveau -teemaiseksi pop up -ravintolaksi torstaina 20.11.2014, kun Ravintola Vain ja AOC51 valtaavat baaritiskin ja keittiön.
Gastropub Tuulensuussa saa nykyään lounasta. Annokset ovat erilaisia kuin listalla, mutta tyyli ja makumaisema on tuttu: rentoa mutta huolella valmistettua ruokaa mannereurooppalaisittain.
Nomun kesä on startannut nyt myös ulkotiloissa, kun uusi terassi avattiin. Uutuutta on myös ruokapuolella tuoreen listan kesäisten annosten ja toisaalta uusien juomatuttavuuksien muodossa. Kanpai kesälle!
Nomu tuo tarjolle kuukausittain vaihtuvan Omakase-menun, jonka viisi ruokalajia on tarkoitettu kahdelle ruokailijalle jaettaviksi. Menua on saatavilla lauantaisin klo...
UkkoMetso ja Pub Kahdet kasvot viettävät yhteistyössä pienpanimoviikkoja, joiden aikana asiakkaat pääsevät maistelemaan harvinaisempienkin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.