MAINOS
Todellinen uutuus on uusi kylmäkoskilainen mikropanimo Hopping Brewsters.
Aussie Bar pistää huikeat BBQ-bileet pystyyn lauantaina 5.9. klo 16 alkaen. Hehkuvilla hiilillä herkkuja loihtii Aussie Barin Grillikuume-kisasta tuttu...
Päivitetty 12.3.2014 Panimoravintola Plevna tarjoaa asiakkailleen joka kuukausi mielenkiintoisia muistoja menneisyydestä niin keittiön kuin panimonkin puolelta. Ravintola täyttää tänä vuonna...
Jokasyksyiseen tapaan Gastropub Tuulensuussa nautitaan juustoviikoista.
Tampereen kalevalaiset ovat tällä hetkellä etuoikeutettuja ydinkeskustan ulkopuolella asustavia kaupunkilaisia Tampereella. Laaturavintoloita löytyy nimittäin omasta takaa ja pintxo-kierroksen voi aloittaa...
Usein trendi sekoitetaan itse asiassa varsin pysyviin asioihin, kuten ikiaikaiseen olueeseen. Olut on yksi vanhimpia juomia ja se vaahtoaa nyt laaturavintoloissa entistä väkevämmin. Vaikkei pihviravintolana tunnettu Ravinteli Huber ole varsinaisesti olutravintola, siellä juoma on ollut poikkeuksellisen vahvasti esillä heti ravintolan avaamisesta lähtien. Ravintoloitsijoiden uutuusravintola Pork & More tulee olemaan olutravintola vielä vahvemmin.
Plevan uutta olutta saa pian napata kauppareissulla ruokakärryynsä. Niin sanotusti pohjoismaisen yhteistyön hedelmänä syntynyt Pohjantähti Pale Ale on Koskipanimon historian ensimmäinen markettiolut.
Chef Santerin perinteinen grillihaaste houkuttelee satamatunnelmaan Tampereen kovimmat kokit ja Top Chef Akseli Herlevin.
Jokasyksyiseen tapaan  Gastropub Tuulensuussa nautitaan taas juusto- ja portviiniviikoista. Tänä vuonna viikot huipentuvat keskiviikkona 8.11. juusto- ja portviinibuffet'n antimiin. –...
Panimoravintola Plevna tarjoaa asiakkailleen tänä vuonna mielenkiintoisia muistoja menneisyydestä niin keittiön kuin panimonkin puolelta. Ravintola täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 vuotta. Se on saanut Plevnan väen muistelemaan ravintolatoiminnan alkutaivalta ja toisaalta innoittanut hemmottelemaan asiakkaita tiuhaan vaihtuvilla kausioluilla. Mukana on niin suosittuja vanhoja tuttuja kuin aivan uusiakin oluita.
Gastropub-ravintoloille pärähti ulosmyyntiluvat. Nyt asiakkaille voidaan myydä mukaan kaikkia alkoholijuomia, joissa on prosentteja 5.5 tai alle. Oluet, siiderit, miedot...
Aperitivo on peri-italialainen mukava tapa rentoutua päivän haasteiden jälkeen ja nauttia pieni hiukopala lasillisen kanssa. Vaikkapa työkaverien tai ystävien kanssa. Nyt tuota nautiskelua on tarjolla Piemontessa.