Gastropub-ravintoloille pärähti ulosmyyntiluvat. Nyt asiakkaille voidaan myydä mukaan kaikkia alkoholijuomia, joissa on prosentteja 5.5 tai alle. Oluet, siiderit, miedot viinit, lonkerot, valmiit juomasekoitukset… Mitä mielitte?!

Mielenkiintoisen juomavalikoiman Gastropubit pääsevät avaamaan antimiaan asiakkaille nyt myös mukaan ostettavassa muodossa. Tässä vaiheessa ulosmyyntiluvan ovat saaneet Gastropub Tuulensuu, Bookers Bar, Tapas Bar INEZ, The Bull ja Deli 1909 & Wine Bar. Muiden Gastropubien luvat tulevat lähiaikoina.

Ulosmyyntihinnat tulevat olemaan noin -50% anniskeluhinnoista tapauskohtaisin eroin. Tiedossa on myös hyvinkin edullisia kampanjoita tiettyjen vaihtuvien ”päivän juomien” kohdalla. Kannattaa siis poiketa baarissa tarkastamassa tilanne.

Asiakkaille myydään mukaan myös huurteisen kylmiä juomia suoraan kylmäkaapista. Paikalle voi siis poiketa hakemaan esimerkiksi laadukkaan omatuontioluen matkalla puistoon taikka vaikka uimarannalle. Samalla hoituu tarvittaessa näppärästi myös piknik-eväiden hankinta.

Myyntiaika on 09:00-21:00. Ennen kello 21:00 ostetut juomat saa mukaansa kello 21.00 jälkeenkin.