Tullin Sauna & Bistron brunssia tarjoillaan ja herkutellaan klo 11-15. Ravintolan tähtäimessä on kehittää Tampereelle kaupungin mielenkiintoisin brunssi ja ideoita ollaan saatu mm. valjastamalla koko henkilökunta pulppuamaan raikkaita oivalluksia. Ensimmäiset teemabrunssit kokataan lauantaina 7.7. ja 8.7. sunnuntaina, jolloin teemana on villiyrtit.

Tullinsaunan keittiömestari Sakari Savolainen on ideoinut vappubrunssin ennen, jälkeen tai ilman saunaa nautittavaksi.

– Tullin Sauna & Bistron teemabrunssit alkavat 7.-8.7. ja ensimmäisenä on vuorossa villiyrtit. Lähdemme työporukalla keräämään villiyrttejä ja niistä loihditaan sitten meidän näköisiä ja makuisia ruokia brunssille. Tavoitteena olisi löytää ainakin maitohorsmaa, siankärsämöä, nokkosta, vuohenputkea, voikukkaa, ketunleipää ja apilaa, kertoo keittiömestari Sakari Savolainen.

Brunssi joka viikonloppu

Bistrossa järjestetään joka viikonloppu lauantaisin ja sunnuntaisin brunssi. Normaalisti brunssilla pöytään katetaan runsaiden aamiaistarpeiden lisäksi paljon erilaisia Tullin Saunan makuja vuodenajan ja sesongin mukaan. Pysyvään valikoimaan kuuluvat muun muassa Saunan omat makkarat, ruokaisat salaatit, tuorepuurot ja kalalautaset.