Frans & Marien keittiötiimi on suunnitellut asiakkailleen keväpurtavaksi luomulihaisen karitsaburgerin. Purilaiseen voi käydä haukkaamassa rennosti kiinni vaikkapa oluen kanssa tai viinilasillisen kaverina.

Burgerin pääroolissa poseeraava karitsanjauhelihapihvi tehdään itse Tammisen luomukaritsanlihasta ja myös purilaisen kätköistä löytyvät kastikkeet ovat keittiön omaa käsialaa.

– Esimerkiksi kolme tuntia keiteltävän chilikastikkeen on kehittänyt yksi kokeistamme, Ilkka Vikström. Tomaattinen, makea ja miedosti tulinen kastike sopii hyvin yhteen minttuisen kurkku-crème fraîchen kanssa, keittiömestari Mikko Lemmetty kuvailee.

Rievä taas leivotaan paikallisella Royal Bakerylla varta vasten Frans & Marien keittiöön. Sitä ei siis mistään muualta saa.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Nämä ravintolat ovat avoinna jouluna – tarjonnassa jouluruokaa sekä à la carte -listan annoksia

Olemme saaneet useita kyselyjä joulunajan ravintolatarjonnasta ja tutkimme asiaa tarkemmin. Kysyimme ravintoloilta, onko suosio joulun viettämiseen ravintoloissa kasvanut viime vuosina ja mitä asiakkaat ovat...

Hotel Ilveksen uusi keittiöpäällikkö Petri Salomäki rakastui tamperelaiseen ja Tampereeseen

Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja Masuunin keittiöitä ohjastamaan. Tampereelle miehen...

Maistelumenu kokoaa ranskalaisbistro Frans & Marien syyslistan herkut yhteen

Ranskalaisbistro Frans & Marien syysmenu on lämpimien makujen juhlaa. Poronpaistin kanssa nautitaan herkkutattia ja lime-selleripyreetä, kananpojanrinnan kanssa punajuuricouscousia. Uuniomenapannukakku saa vierelleen kardemummasiirappia ja manteli-suklaamousse...