Saksalaishenkiseksi bistroksi muuntautunut Wanha Satama ravintola on hengessä mukana tänä viikonloppuna 18.-20.10 pidettävillä OlutExpo -tapahtumassa, joka on yksi Suomen suurimmista oluttapahtumista.
Listalta löytyy erilaisia makkaroita ja mm. oluessa haudutettua ylikypsää porsaan kylkeä. Kylkeen voi valita mieleiset lisukkeet saksalaistyyppisiä herkkuja maustetuista hapankaaleista, perunasalaatista tai avocado-kirsikkatomaattisalaatista. Löytyy vaihtoehtoina kaukoitäisempikin vaihtoeto kruunata makunautinto wasabi-sinapilla.
Annoksen hintana on 9,50. Makkaroita myydään myös yksitellen.
OlutExpo Bistro avoinna:
pe 14.00-21.00
la 14.00-21.00
su 14.00-21.00
Katso menu kokonaisuudessaan tästä: olutexpo.fi/olutexpon-bistro
Olutexpon kotisivut: olutexpo.fi