Saagan Kolmen Padan Lapin Fondue menussa kypsennellään herkkuja kolmessa eri padassa 13.1.-22.3.2014.
Näin vuoden alussa kiivaimmillaan käyvä fondue-sesonki on loistavaa aikaa yhdessä herkutteluun ja seurusteluun höyryävien patojen äärellä. Ravintola Saaga yhdistelee omalla tyylillänsä fondue-perinteitä parhaisiin Lapin herkkuihin. Tarjolla on niin juusto-, liha- kuin makeaa kanelikerma-fonduetakin.
Sosiaalinen syöminen on mukavaa ja hauskaa yhdessä puuhastelua. Esimerkiksi riistapataan voi kukin ruokailija upotella mieleisiään lihaisia raaka-aineita, kuten riistamakkaraa, poron paistia ja hirvenfileetä. Saagan voimakkaassa poroliemessä on huikea maku! Padassa kypsennettyjen herkkupalojjen lisäksi tarjotaan paahdettuja juureksia Lapin hillahunajan kera. Herkulliselta kuulostaa myös metsäsienipikkelssi.
Ravintolan kotisivut
http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saaga/menu.html#lapinfondue