MAINOS
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Myös naapurimaassa Virossa on tällä hetkellä käynnissä valtava pienpanimobuumi, joka on räjäyttänyt alkuun toistakymmentä uudenkarheata käsityöpanimoa.
Solo Sokos Hotel Tornin kesäpiha on avoinna koko kesän ja ruokalista tarjoaa kesän raikkaita makuja.
OlutHuoneiden kesäinen pienpanimo-olut on palkitun porilaispanimon uutuusolut, jossa on raikkaan hedelmäinen tuoksu ja kuivan katkeroinen jälkimaku.
Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...