MAINOS
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
VARAA PÖYTÄ Tamperelainen ravintola C yllättää asiakkaansa ja avaa pop up -ravintolan Kangasalla Rekolan tilalla elokuussa. Ilkka Isotalon johtama keittiötiimi...
Black Doorin maine olutharrastajien parissa on kiirinyt jo kauas Helsingin Punavuoresta. Sen hanaolutvalikoima (26) on yksi Helsingin kattavimpia. Myös pulloja löytyy kylmäkaapeista useita satoja, ja myös viskejä hyllymetreittäin.
Helsingin keskustassa avattiin Syyskuussa uusi O’Learys-sporttiravintola. Helsingin O’Learys nousi legendaarisen yli 100-vuotiaan Bakers-ravintolan tilalle aivan kaupungin ytimessä. Urheiluelämyksien lisäksi ravintola...
Suomen suurimman olutkilpailun finaalissa kilpaili kymmenen loppukilpailuun tiensä taitanutta oluen tarjoilun, tyylin ja tietämyksen ammattilaista.
Ravintola Famen sunnuntaibrunssin yhteydessä kannattaa tutustua Musiikkimuseoon. Brunssi on koostettu kotimaisen keittiön raaka-aineita arvostaen. Esimerkkimenu brunssista Caesar-salaattia, vihannessalaatteja, hedelmiä, juustoja, lohta, leikkelettä,...