MAINOS
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.
Nimipäivänsä alla Viikinkiravintola Harald julkaisi lihaisan mahtiannoksen. ”Nälkäisen viikingin haaste” on viikinkikylän annoskokonaisuus, jolla taatusti talttuu pitkästä matkasta saapuvien...
Helsingin Katajanokalla vanhassa tiilimakasiinimiljöössä sijaitseva Ravintola Nokka on hurmannut asiakkaitaan vuodesta 2002 ja nousi nyt myös Eventoawards-finaalista voittajaksi ravintolasarjassa. Evento...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Black Doorin maine olutharrastajien parissa on kiirinyt jo kauas Helsingin Punavuoresta. Sen hanaolutvalikoima (26) on yksi Helsingin kattavimpia. Myös pulloja löytyy kylmäkaapeista useita satoja, ja myös viskejä hyllymetreittäin.
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014