Ravintolalaiva Helsingissä

Helsingin Etelärantaan Kauppatorin äärelle talvikaudeksi ankkuroiva purjelaivaravintola Puosun Kellari on ihastuttanut asiakkaitaan loistavilla pihveillään. Kesän jälkeen purjelaiva palaa Raumalta takaisin Helsinkiin.

Aitoon saaristolaistunnelmaan pääsee Helsingissä talvellakin. Kuunari Kathrinan ruumassa nautitut pihvit ovat herättäneet äärimmäistä ylistystä, ja myös palvelusta on saatu erinomaista palautetta.

Purjelaiva itsessään on kauniisti purjehtiva ja ihastuttavan viihtyisäksi sisustettu nähtävyys. Isänsä kunnostamasta laivasta vastaa jokapaikanmatruusi Hugo Stillman, joka on viettänyt Kathrinan parissa suurimman osan elämästään. Asiakkaiden vuolaasti antama positiivinen palaute tekee miehen luonnollisesti varsin iloiseksi.

– Asiakkaiden tyytyväisyys johtuu varmasti monesta syystä: rennosta ja ammattitaitoisesta palvelusta, ainutlaatuisesta miljööstä sekä ruoan hyvästä hinta-laatusuhteesta. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat suomalaisia ja annokset valmistetaan alusta asti itse. Päällimmäisenä kuitenkin tulee mieleen ruoanlaiton lähtökohdat. Hyvistä ja freeseistä raaka-aineista kun lähtee liikkeelle, niin silloin lopputulos kohtaa lähtökohdat, toteaa Stillman tyytyväisenä.

Nyt jo yli 60-vuotias Kathrina toimii tilauspohjaisesti Puosun Kellari -ravintolana talvisin Helsingissä ja kesäkauden ajan kaikille avoinna Raumalla, Poroholman idyllisellä leirintäalueella. Helsingin satamasta Kathrinalla on ollut viime aikoina ollut tapana nostaa ankkurinsa tilausristeilijöilyjen ajaksi.

Poroholman leirintäalueen laiturissa puosu palvelee jälleen kesäkauden 2019, jonka jälkeen tilausristeilykausi Helsingin saaristossa alkaa.

Lue M/Aux Kathrinan tarina täältä: http://www.kathrina.fi/puosu/

Kuvat: Tytti Parjanen

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Tripadvisor
Facebook