MAINOS
Ranskalainen gastronomia karkeloi herkullisesti 19.3. 2015, kun ranskalaista illallista tarjotaan samanaikaisesti yli tuhannessa ravintolassa ja suurlähetystössä 150 maassa ja...
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Bongasin Viikinkiravintola Haraldin sivuilta hurjan tarjouksen, joka on voimassa koko lokakuun ajan maanantaista torstaihin asti. VINKKI! Nyt on riista-aika...
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä...
Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.
Satelliitin kappaleiden liidellessä taivaalla myös GOCE Bar & Kitchen päätti pitkän etsintänsä ja löysi uudet uljaat puitteet Yrjönkadulta.