MAINOS
Helsingin Etelärantaan Kauppatorin äärelle talvikaudeksi ankkuroiva purjelaivaravintola Puosun Kellari on ihastuttanut asiakkaitaan loistavilla pihveillään. Kesän jälkeen purjelaiva palaa Raumalta...
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Soil Wine Room alkoi viinistä ja neljästä miehestä. Vahvan ravintolataustan taiturit Lari-Pekka Ikonen, Janne Halla ja Tomi Björck perustivat ensin...
Ravintola Famen sunnuntaibrunssin yhteydessä kannattaa tutustua Musiikkimuseoon. Brunssi on koostettu kotimaisen keittiön raaka-aineita arvostaen. Esimerkkimenu brunssista Caesar-salaattia, vihannessalaatteja, hedelmiä, juustoja, lohta, leikkelettä,...
Maaliskuussa 2014 julkaistu HelsinkiMenu -tunnustus annettiin tänä vuonnna Töölössä toimivalle kortteliravintola KuuKuulle, joka hurmasi tämänvuotisen HelsinkiMenu-raadin raikkaalla otteellaan.