MAINOS
Helsingin olutravintolat Taivaanranta Grill & Craft Beer syntyi kahden arvostetun käsityöammattilaisen - keittiömestarin ja panimomestarin kohtaamisesta. Sen jälkeen Taivaanrannan keittiö ei...
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
OlutHuoneet tarjoavat pienpanimo-oluenaan hanoistaan vuoden 2013 loppuun asti väriltään mustaa, suklaisen paahtunutta ja pehmeää portteria, jonka aromihumalointi kruunaa kokonaisuuden kevyellä sitrusmaisella hedelmäisyydellään.
OlutHuoneen lokakuun hanaolut tulee Mallaskosken panimolta. Tumman kuparin värinen, bock-tyylinen lager, jossa on muhkeaa maltaisuutta ja herkullista makeutta ei jätä ketään kylmäksi.
Pikkujoulukauden kolmen ruokalajin jazz-illallisessa Kalastajatorpan Pyöreässä salissa esiintyy Nat Newborn -kokoonpanojen lippulaiva Nat Newborn Big Time vierailevine solisteineen Anna...