MAINOS
Helsinkiläisen OLO Ravintolan Heikki Liekola ja Anssi Riihimäki kiilasivat kärkisijalle kovatasoisessa kilpailussa. Kilpailun voitti Norjalainen Even Ramsvik, ja kolmanneksi tuli Tanskalainen Mark Lundgaard.
VARAA PÖYTÄ Tamperelainen ravintola C yllättää asiakkaansa ja avaa pop up -ravintolan Kangasalla Rekolan tilalla elokuussa. Ilkka Isotalon johtama keittiötiimi...
OlutHuoneiden IPA-festivaalit tuovat jälleen olutravintoloihin harvinaisia ja poikkeuksellisen laadukkaita IPA-oluita oluenystävien nautittaviksi.
Pompier eli suomalaisittain palomies kokkaa kuumia herkkujaan Helsingin Vapaapalokunnan talossa, jonka historia näkyy ja tuntuu hurmaavan retroksi rauhoitetuissa tiloissa.
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä...
Graniittilinnalla on pitkä historia, josta ammentaa tarinoita – ja ideoita annoksiin. Ravintolan ruokateemojen yhteydessä raotetaankin löyhästi ovea myös talon värikkääseen historiaan.  Ravintolatila...