MAINOS
Katuruuan ystävät saivat uuden kohtauspaikan Helsingin ydinkeskustaan, kun ravintola Gastro NOM Helsinki avasi ovensa. Uudelle Töölönlahden alueelle, Kansalaistorin laidalle avautuva ravintola tarjoilee street gourmet -ruoan lisäksi parhaita kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkeja.
Helsingin uutuushotelli Lilla Roberts toimii entisen poliisiaseman tiloissa Pikku Roban ja Kasarmikadun kulmassa. Hotellissa palvelee myös pohjoismaiseen ruokaan ja mukavan...
Graniittilinnalla on pitkä historia, josta ammentaa tarinoita – ja ideoita annoksiin. Ravintolan ruokateemojen yhteydessä raotetaankin löyhästi ovea myös talon värikkääseen historiaan.  Ravintolatila...
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa ajankohtaista tietoa ruoasta, juomasta, valmistustavoista ja raaka-aineista.
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Vantaan Myyrmäen legendaarinen The Happy Red Onion avaa ovensa parin kuukauden remontin jälkeen perjantaina 19. elokuuta. Remontin aikana The Happy...